Lideri din CEO, ACUZAȚII GRAVE: L-am cumpărat cu o CIORBĂ!

ceo-cmk

Constantin Mitrescu și Constantin Crețan continuă tirul de acuzații unul la adresa altuia. Liderul Sindicatului Energia Rovinari susține că cel al Sindicatului Lignitul Oltenia ar fi vrut să vină la FNME.

Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie dezvăluie de ce Constantin Crețan a lansat, în ultima vreme, mai multe atacuri la adresa sa. Constantin Mitrescu susține că, în urmă cu o săptămână, Crețan l-a sunat pentru a veni în FNME și, pentru că l-a refuzat, liderul Sindicatului Lignitul Oltenia a scos sabia din teacă și a pornit războiul declarațiilor. ”Am fost sunat de Crețan, acum o săptămână, pentru a veni la Federația Națională Mine Energie. L-am refuzat pentru că pensionarii și trădătorii de drepturi salariale nu au ce căuta în FNME. Ne-am mai folosit și noi de el, pentru că se vinde ieftin, pe o ciorbă. L-am cumpărat pe Crețan cu meniul zilei pentru a striga „Jos Ciurel!”, la protestele de anul trecut”, a declarat Constantin Mitrescu.

Crețan: N-am vorbit cu Mitrescu de două luni

Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia susține că nu vrea să plece din Federația Univers la FNME. ”Cu Mitrescu nu am vorbit de două-trei luni. Atunci când am discutat a fost la comisia mixtă și ne-am înjurat. Minte că l-am sunat. Să arate ultimele apeluri telefonice. Se ocupă de lucruri de nimic. Mitrescu e un bandit. Pe mine nu mă va cumpăra nimeni vreodată”, a reacționat Constantin Crețan.loading...
Loading...

Citește și

Simulare BAC 2018. Când sunt afișate rezultatele!

Ieri, elevii de clasele a XI-a şi a XII-a au susţinut simularea la a doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *