Liderii CEO vor să le vorbească președintelui Iohannis și premierului Cioloș, la Târgu Jiu

           Comunicate FNSE „Univers”:

 „Având în vedere faptul că în data de 28 octombrie 2016 veţi efectua o vizită în judeţul Gorj, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate ,,UNIVERS – federaţie majoritară, cu un număr de peste 7000 de membri la nivelul  Complexului  Energetic Oltenia , vă solicită ca  în funcţie de programul dumneavoastră, să ne acordaţi o întrevedere în ziua respectivă.

Menţionăm faptul că solicităm această întrevedere datorită problemelor deosebite cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia, unitate strategică pentru sistemul energetic naţional”.

Către Prefectura Gorj,

„Având în vedere faptul că în data de 28 octombrie 2016,  Preşedintele României – domnul Klaus Werner Iohannis şi Prim-ministrul României – domnul Dacian Cioloş, vor efectua o vizită în judeţul Gorj, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate ,,UNIVERS – federaţie majoritară, cu un număr de peste 7000 de membri la nivelul  Complexului  Energetic Oltenia , vă solicită ca, în funcţie de program, să faceţi demersurile necesare pentru o întrevedere în ziua respectivă.

Menţionăm faptul că solicităm această întrevedere datorită problemelor deosebite cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia, unitate strategică pentru sistemul energetic naţional, solicitarea privind această întâlnire am transmis-o şi Administraţiei Prezidenţiale şi Cancelariei Primului Ministru”.

Comunicatele sunt semnate de prim-vicepreședintele FNSE „Univers”, Adrian Marciuc

 

loading...
Loading...

Citește și

Persoană supraponderală din Dănești transportată de URGENȚĂ la spitalul din Târgu Jiu!

În aceste momente o persoană supraponderală din Dănești căreia i s-a făcut rău acasă este …

2 comentarii

  1. auzi…marciuc…vrea sa vorbeasca presedintelui…mars ..educa ti fiul …si vezi cati ani de facultate ai facut….pe vremea aia se faceau 5…si taica -tau tot un oportunist ca si tine….da ai tupeu..si asta le trebuie minerilor…auzi..negociezi tu la jilt…pica … la negocieri ..ba tie nu ti e rusine…i ai pacalit destul

  2. Ce sa le spui tu mai anal Fabetule ? Ca ai 7 clase la baza ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.