Liderii PSD Gorj au votat pentru CONTINUITATE

ponta-alegeri-Tg-Jiu--(13)

Candidatul PSD Gorj la Primăria municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a fost însoțit la secția de votare de soția, dar și de deputatul Victor Ponta și de Ion Călinoiu. Atât Cârciumaru, cât și Ion Călinoiu au votat pentru continuitate.

IMG_3784

Candidatul PSD Gorj pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat că a votat pentru continuitate şi pentru a duce mai departe proiectele începute pentru dezvoltarea oraşului. Acesta a fost însoţit la secţia de votare de către deputatul Victor Ponta care a precizat că este convins că echipa de Gorj va avea rezultate bune. „Am votat pentru continuitate, pentru a duce mai departe proiectele începute în anul 2016 şi pentru a promova proiecte foarte importante pentru oraşul Târgu-Jiu, proiecte prevăzute în programul meu electoral. Îmi doresc ca alături de Ion Călinoiu şi de Victor Ponta în continuare să ducem mai departe programul început pentru modernizarea oraşului Târgu-Jiu”, a spus Florin Cârciumaru.

Călinoiu, optimist

calinoiu-alegeri-2016-(2)

Ion Călinoiu a venit la secția de votare din incinta UCB-Facultatea de Inginerie-alături de cei doi fii și de nepoți. La ieșirea din secție, la rugămintea deputatului Victor Ponta, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu s-au fotografiat împreună cu acesta. „Am fost mereu un optimist, o să trecem de această perioadă pe care din nefericire o trăim acum de un guvern slab şi o să avem o administraţie locală performantă şi un guvern performant pentru binele gorjenilor”, a declarat Ion Călinoiu. Și deputatul Ponta s-a declarat optimist în ceea ce privește rezultatele alegerilor. Acesta a mai spus că inima sa a rămas la Gorj. „Am făcut ceea ce trebuia să fac de fiecare dată şi am şi făcut din 2004, (…) şi tot ca din 2004 sunt convins că o să câştige şi o să câştigăm aici. Eu votez unde am buletinul, dar cu inima tot aici sunt. Asta e foarte important şi aici aştept rezultatele cel mai mult, deşi sunt convins că şi în Bucureşti şi în ţară sunt rezultate bune”, a spus Victor Ponta.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR, obligat să plece de la PRIMĂRIE. A făcut AFACERI cu oi!

Edilul comunei Samarinești a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate. Decizia Înaltei Curți de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *