Liderii PSD Gorj au votat pentru CONTINUITATE

ponta-alegeri-Tg-Jiu--(13)

Candidatul PSD Gorj la Primăria municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a fost însoțit la secția de votare de soția, dar și de deputatul Victor Ponta și de Ion Călinoiu. Atât Cârciumaru, cât și Ion Călinoiu au votat pentru continuitate.

IMG_3784

Candidatul PSD Gorj pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat că a votat pentru continuitate şi pentru a duce mai departe proiectele începute pentru dezvoltarea oraşului. Acesta a fost însoţit la secţia de votare de către deputatul Victor Ponta care a precizat că este convins că echipa de Gorj va avea rezultate bune. „Am votat pentru continuitate, pentru a duce mai departe proiectele începute în anul 2016 şi pentru a promova proiecte foarte importante pentru oraşul Târgu-Jiu, proiecte prevăzute în programul meu electoral. Îmi doresc ca alături de Ion Călinoiu şi de Victor Ponta în continuare să ducem mai departe programul început pentru modernizarea oraşului Târgu-Jiu”, a spus Florin Cârciumaru.

Călinoiu, optimist

calinoiu-alegeri-2016-(2)

Ion Călinoiu a venit la secția de votare din incinta UCB-Facultatea de Inginerie-alături de cei doi fii și de nepoți. La ieșirea din secție, la rugămintea deputatului Victor Ponta, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu s-au fotografiat împreună cu acesta. „Am fost mereu un optimist, o să trecem de această perioadă pe care din nefericire o trăim acum de un guvern slab şi o să avem o administraţie locală performantă şi un guvern performant pentru binele gorjenilor”, a declarat Ion Călinoiu. Și deputatul Ponta s-a declarat optimist în ceea ce privește rezultatele alegerilor. Acesta a mai spus că inima sa a rămas la Gorj. „Am făcut ceea ce trebuia să fac de fiecare dată şi am şi făcut din 2004, (…) şi tot ca din 2004 sunt convins că o să câştige şi o să câştigăm aici. Eu votez unde am buletinul, dar cu inima tot aici sunt. Asta e foarte important şi aici aştept rezultatele cel mai mult, deşi sunt convins că şi în Bucureşti şi în ţară sunt rezultate bune”, a spus Victor Ponta.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.