Liderii PSD Gorj, felicitaţi de Dragnea

PSD-Gorj-cmk

Social-democraţii gorjeni au fost felicitaţi de către preşedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru scorul obţinut la alegerile locale de duminică. Potrivit preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, liderii de la centru au fost foarte mulţumiţi şi de felul în care s-a desfăşurat campania electorală la Gorj.

Marţi, liderii PSD din întreaga ţară s-au întâlnit la Bucureşti în cadrul Comitetului Executiv. În şedinţă, Liviu Dragnea a felicitat organizaţia de Gorj pentru scorul obţinut în urma scrutinului de duminică, dar şi pentru felul în care au organizat campania electorală. „La Comitetul Executiv s-a discutat foarte mult despre alegerile locale din fiecare judeţ. Pot să spun că am fost felicitat în mod special  de domnul Dragnea. Dumnealui a urmărit desfăşurarea campaniei de la Gorj. Ne-a felicitat pentru modul în care ne-am organizat şi am făcut faţă la toate atacurile care au venit din partea adversarilor politici, dar şi pentru că am câştigat 45 de localităţi, lucru pe care PSD, la nivel de judeţ nu l-a mai avut. Vom câştiga, în urma negocierilor, şi preşedinţia Consiliului Judeţean, Primăria Târgu Jiu am câştigat-o. Deci într-un cuvânt, noi suntem mulţumiţi”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.