miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:25

Liderul PSD Gorj, surprins de candidatura lui Costoiu

mihnea-costoiu06

Depunerea intenţiei de a candida la alegerile parlamentare a lui Mihnea Costoiu l-a surprins pe Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj. Cârciumaru a declarat că în discuţiile purtate cu senatorul Costoiu, acesta nu şi-a arătat niciodată intenţia de a mai candida pentru încă un mandat. 
Liderul social – democraţilor gorjeni a mai spus că a purtat discuţii cu Liviu Dragnea despre organizarea campaniei, dar şi cu Victor Ponta despre candidatura sa la Gorj. „M-am întâlnit cu domnul Ponta, cu domnul Dragnea. Am vorbit despre vizita domnului Ponta la Târgu Jiu, la începerea anului şcolar. Am vorbit despre campanie. Cu domnul Dragnea am vorbit despre liste. La ora la care am discutat nu erau atâţia candidaţi. Dar numărul mare de candidaţi nu este un lucru rău, înseamnă că la Gorj partidul are oameni de valoare. Personal, nu am discutat cu domnul Costoiu. Şi eu am rămas surprins că şi-a depus candidatura. În sensul că din discuţiile anterioare niciodată nu a spus că va candida”, a declarat Florin Cârciumaru.

Florescu: „E normal să completeze lista”

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, a precizat că el nu a fost surprins de candidatura lui Costoiu şi că este normal ca acesta să intre în competiţia internă pentru un loc eligibil. „Nu mă surprinde. Atâta vreme cât este senator PSD de Gorj, nu mă surprinde. Ceea ce m-a surprins au fost câteva zvonuri care îl dădeau ca exclus de pe listă. Domnul Mihnea Costoiu este senator de Gorj şi mi se părea normal să completeze această listă în competiţia internă”, a declarat Ciprian Florescu.loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.