LISTA a fost trimisă la București: Iordache nu și-a depus candidatura. Primărița Cilibiu îl susține oricum

iordache2

Deputatul Mihai Weber a declarat că sesiunea pentru depunerea intențiilor de a candida la alegerile parlamentare s-a încheiat, iar Ion Iordache nu se regăsește pe listă. De asemenea, Weber a spus că toate candidaturile au fost trimise, ieri, la București la Comitetul Executiv.
primar-turceni-cilibiu-4

Parlamentarul PSD s-a declarat uimit de declarațiile primarului de la Turceni, Cristina Cilibu, care a spus că îl va susține pe cumnatul său, Ion Iordache, indiferent dacă se va regăsi pe lista PSD sau pe listele altui partid. “M-a surprins declarația doamnei Cilibiu. Cred că iese puțin din ideologia partidului. Sigur că nu face decât să afirme susținerea pentru ruda domniei sale. Acum, pentru declarațiile respective numai dânsa poate să răspundă. Nu știu dacă riscă să fie sancționată. Bănuiesc că se va discuta acest lucru. Poate dânsa va veni cu explicații. A avut o poziție sinceră și a spus ceea ce gândește. Este ruda dânsei și a fost sprijinită de domnul Iordache pentru a ajunge primar la Turceni. Acest lucru nu e de ascuns. Fiecare persoană atunci când vorbește despre propria persoană are numai cuvinte de laudă, dar nu sunt niște aprecieri obiective. Fiecare om care și-a depus scrisoare de intenție la partid a trebuit să vină în spate cu un CV. Noi acum discutăm despre o poveste. Domnul Iordache nu și-a depus scrisoarea de intenție până în momentul de față. Acum inventăm scenarii. Dacă nu și-a depus intenția înseamnă că nu și-a dorit să candideze. Sesiunea de înscrieri s-a terminat. Lista cu cei care și-au transmis intenția este transmisă la București la Comitetul Executiv Național. De azi (ieri, n. red.) se derulează acest comitet”, a declarat Mihai Weber.

Florescu: Doamna Cilibiu va conștientiza că este membru PSD

Vicepreședintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, i-a transmis Cristinei Cilibiu că trebuie să conștientizeze că este membru PSD și că trebuie să respecte statutul și principiile partidului. „E o declarație nefericită. Atunci când decidem să facem parte dintr-o formațiune politică trebuie să luptăm alături de această formațiune în campanie și să respectăm un statut și niște principii care stau la baza desfășurării activității politice a partidului respectiv. Același lucru ar trebui să-l facă și doamna Cilibiu. Am convingerea că în zilele viitoare își va nuanța declarația și va conștientiza că este membru PSD și chiar președinte al organizației PSD Turceni”, a declarat Ciprian Florescu.
loading...
Loading...

Citește și

LOVITURĂ pentru VERZI!

În condiţiile în care atât deputatul Iulian Iancu, cât şi voci din industria regenerabilelor spun …

2 comentarii

  1. de comentariu

    Pe Weber nu l-am vazut sa facă ceva concret pentru judeţul Gorj. Diferenţa dintre Weber şi Iordache este că cel din urmă dă de lucru la vreo 400 de oameni şi a adus un investitor care a creat locuri de muncă în Turceni. Florescu nu ştie ce înseamnă să aibă credibilitate electoratul într-o persoană. Să meargă să-şi ia votul oamenilor pentru a accede într-o funcţie şi atunci ar avea o surpriză de proporţii. Asta-i poate atrage un vot negativ pentru PSD.Nici Iordache nu este” uşă de biserică” să ne înţelegem. Are şi el metehnele lui, dar a probat că poate şi vrea, să facă ceva. Teama unora din PSD este susţinerea de care se bucură şi de DNA. Dacă nu era Iordache câştiga PSD ul la Turceni? Veci şi pururea NU. Aşa că PSD ul riscă voturi la parlamentare la Turceni. Poate să vină Weber cu Ponta de gât şi n-or să scoată voturi. Dacă-şi ia mâna de pe partid, la Turceni vor câştiga alţii. Şi nu-i exclus şi în zonă. Luaţi aminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *