duminică , 19 noiembrie 2017 - 6:48

LISTA magazinelor cu REDUCERI! Black Friday nu s-a încheiat! Haine, cosmetice şi încălţăminte

Sărbătoarea Black Friday nu s-a încheiat. Astăzi sunt reduceri importante la mai multe magazine de haine și care au în stocuri încălțăminte. E o oportunitate pentru a vă îmbogăți garderoba, pentru a cumpăra cadouri sau cosmetice și parfumuri.

Lista magazinelor cu oferte la haine astăzi:

Magazine cu oferte la încălțăminte:

Magazine cu oferte la cosmetice și parfumuri: 

Magazine care au oferte la ceasuri: 

Oferte la jucării: 

Oferte la ochelari:

În Statele Unite, țara în care a fost inventată sărbătoarea cumpărăturilor, Black Friday are loc în ultima zi de vineri din luna noiembrie. Până acum, Black Friday a fost organizat la noi mai devreme cel puțin cu o săptămână de cele mai multe magazine care vând electronice și electrocasnice. Explicația este că ziua pe care au stabilit-o americanii ar fi mult prea aproape de Ziua Națională, care coincide și cu o perioadă de mini vacanță.

Ar exista riscul, astfel, ca mulți oameni să fie plecați de acasă și nu și-ar putea primi comanda, fie firmele de curierat rapid să nu poate lucra la capacitate maximă pentru că Ziua Națională e liberă și pentru mulți dintre angajații de la privat.

Sursa Antena 3

 

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.