Listele FINALE cu disponibilizaţii CEO, aprobate ASTĂZI! Niciun caz de ŞPAGĂ

cariera-rosia

Directoratul analizează astăzi listele finale cu numele celor aproximativ 700 de salariaţi care vor fi disponibilizaţi în această lună. Î data de 19 octombrie se încheie programul de concediere colectivă.
Direcţia de Resurse Umane din cadrul companiei a reverificat listele cu cei care urmează să plece din companie, anunţă surse oficiale. „Până în acest moment nu s-a găsit nicio eroare. De asemenea, nu a fost depistat niciun caz de şpagă. S-a verificat fiecare sesizare. Din păcate aceste sesizări nu au conţinut date explicite, concrete, care să poată fi probate” au mai precizat sursele citate.

Grigorescu, critici la adresa conducerii CEO

Subiectul a generat şi o reacţie a ministrului Energiei Victor Grigorescu, care a „tunat şi fulgerat” pe facebook: „ Atrag atenția conducerii CEO și îi cer imperativ să facă toate verificările necesare în această situație și să se asigure că planul de disponibilizări să se aplice în cel mai transparent mod cu putință. Cer o clarificare urgentă a situației pentru că atât cei care vor să părăsească voluntar compania, cât și cei care întrunesc condițiile de disponibilizare trebuie protejați atât de companie, prin salarii compensatorii, cât și de stat, prin veniturile de completare. Nu trebuie să dea nimeni nicio șpagă pentru a beneficia de drepturile sale”.
Listele, făcute la subunităţi

Tabelele cu salariaţii care vor fi concediaţi beneficiind de protecţie socială, au fost realizate de către compartimentele de resurse umane din fiecare subunitate a CEO, şi convenite cu liderii de sindicat. „Dacă Directoratul nu va găsi nicio problemă, listele finale vor fi aprobate mâine (astăzi, n.red.), aşa cum au fost făcute publice şi aşa cum au fost ele întocmite. Fiecare dosar de disponibilizare s-a făcut la subunităţile de care aparţin salariaţii în cauză, şi nu la CEO”, au mai spus sursele menţionate.

Contestaţii

Câţiva dintre salariaţi au contestat decizia administraţiei de a-i disponibiliza. Până acum, şapte persoane au depus contestaţii, motivând că au copii minori în întreţinere. Sursele oficiale afirmă: „Nu se încadrează în prevederile contractului colectiv de muncă. De pildă, sunt oameni care au lucrat 20 de ani în subteran, au vârsta de 45 de ani dar refuză să iasă la pensie, deşi îndeplinesc aceste condiţii. În aceste cazuri, disponibilizarea este legală”.
loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

10 comentarii

 1. Pai ar fi fost sub „demnitatea” lui ilie sa gaseasca vreo neregula, atat timp cat el face tumbe zi si noapte ca sa-l puna pe olaru-electricianu director.
  In primul rand ar trebui verificati cei care nu sunt pe liste!!! Listele degeaba le verifica.
  De la Jiul de Sus nu poti sa ai pretentii, asa cum nici de la media 6 nu poti avea, ar fi peste „demninatea” lui ilie.
  Ilie minte cum deschide gura (de-aia l-a si iinjurat „shut up” Leiders), incepand cu CV-ul, unde a terminat facultatea direct sef de tura (a facut stagiatura in anii III-IV-V de facultate) si terminand cu interviul pt. postul de director resurse umane

 2. contra.coruptie

  In atentia ANI si organelor de cercetare penala: conducerea CEO incalca legea refuzand sa publice declaratia de avere/interese +CV ale dir. adj. resurse umane!

 3. Domnule Ilie ati scapat lista cu concedierile din mana cu gandul sa-i dati afara pe cei doi directori. Sau astia doi nu v-au dat bani. Fraternizati cu Olaru scotand-o de pe lista pe Crac.Cat va ajuns partea pe fiecare??Nu scapati asa, nu s-a angajat ca a cedat vreun teren.Consiliul de Adm dormiti ?? Faceti verificari! si vedeti care e motivul anagajarii si constatati ca nu reprezinta cedarea de terenuri, astea sunt motive gasite acum ca sa o scoateti din lista.

 4. este greu pentru familii

 5. destul de mult

 6. pacat ca e o situatie asa de grava

 7. se ajunge la lucruri teprobabile

 8. pana cand asa o bataie de joc

 9. unele persoane ar trebui sa stie

 10. Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *