Liviu Andrei: Nu cred în tandemul Davițoiu-Trotea. Vreau primul loc!

liviu-andrei-3

Fostul prefect de Gorj și-a depus intenția de candidatură pentru unul din posturile de deputat sau senator la sediul Partidului Mișcarea Populară Gorj.
Bătălia pentru locurile eligibile pentru alegerile parlamentare a încins spiritele și în partidul lui Traian Băsescu de la Gorj. După ce în presa locală au fost vehiculate numele foștilor directori din minerit, Gheorghe Leșu Davițoiu și Tiberiu Trotea, acum, pe lista aspiranților la un post de deputat sau senator a apărut și Liviu Andrei. Consilierul județean PMP își dorește să deschidă lista fie la Camera Deputaților, fie la Senat. Liviu Andrei nu acceptă alt loc decât primul, indiferent pe ce listă va fi pus de liderii PMP. “Unul dintre posturi mă interesează. Vedem ce nevoie are PMP de mine și dacă are nevoie de mine, evident. Eu mi-am depus candidatura pentru Parlamentul României atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat. Se va face o analiză în interiorul partidului la noi, la Târgu-Jiu, după aceea se vor trimite listele la București în ordine alfabetică, acolo se vor analiza și se va stabili care sunt cei doi care vor fi capete de listă, desigur și listele în continuare, după care va trebui să ne apucăm de treabă. Asta e procedura. Nu cred în tandemul Leșu Davițoiu- Tiberiu Trotea și nu-l comentez. Nu s-a discutat despre aceste candidaturi în nicio ședință și în aceste condiții nu am cum să le comentez. Cred că vor fi eligibile ambele locuri, atât locul întâi la deputați, cât și locul întâi la Senat. Nu aș accepta să fiu pus pe alt loc decât locul întâi, pentru că nu pot să fiu pe alt loc în condițiile în care știu ce pot să fac și știu care este locul meu”, a declarat Liviu Andrei.
loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

Un comentariu

  1. Da’ cine esti tu ba , sa VREI ? Un pupincurist oportunist increzut ! Si apropo , cine ti-a spus”trantas” nu nu te-a numit asa ca ai facut tu lupte „de performanta” ! „Trantas” e un termen imprumutat de la fotbalisti , asa ii numesc pe aia care „trantesc ” adica vand meciuri ! Adica BLATIST ma , BLATIST ordinar ! Pentru ca asta ai facut toata viata , blaturi , cu oricine se afla la putere , ca sa-ti fie tie bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *