În loc să achite datoria, Catrinoiu trage de ea! Edilitara Public, la bară de un an cu PNȚCD Gorj


Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat Gorj, condus încă de către Matei Catrinoiu, are de achitat către Edilitara Public SA suma de aproape 8400 de lei. Debitul reprezintă chiria neachitată de partid societății aflate în subordinea Consiliului Local Târgu-Jiu, în perioada aprilie 2014-martie 2016. Deja Edilitara a câștigat pe fond procesul, dar și achitarea de către partidul lui Catrinoiu a cheltuielilor de judecată de aproape 1000 de lei. Politicianul cu o condamnare la activ a avut însă tupeul însă să declare, în numele partidului, apel.

Deși nu mai are membri în organizație decât degetele de la o mână, Matei Catrinoiu are totuși propriul lui partid pe care îl conduce birjărește și după pofta inimii. O demonstrează nu numai lipsa de activitate a organizației ci refuzul liderului acesteia de a-și achita autorităților locale chiria restantă pentru spațiul deținut în buricul târgului, și asta pentru doi ani de zile.
Catrinoiu, soț de fostă judecătoare, s-a trezit astfel cu partidul târât în judecată de către Edilitara Public, iar din septembrie 2016 până în mai 2017, societatea Consiliului Local a și câștigat procesul pe fond. Sentința a fost una edificatoare, instanța obligând partidul ,,să plătească în favoarea reclamantei suma de 8808 lei, chirie restantă pentru perioada aprilie 2014- martie 2016, suma de 8357,94 lei, penalităţi de întârziere, precum şi suma de 963 lei, cheltuieli de judecată”.

PNȚCD contracarează!

În vara acestui an, partidul lui Catrinoiu face apel la această sentință, de parcă restanța respectivă nu trebuie plătită, conform contractului încheiat cu Edilitara Public. Până în prezent, Tribunalul Gorj nu a stabilit încă un termen de judecată în dosarul 14515/318/2016.

loading...
Loading...

Citește și

Weber, despre PROBLEMELE din CEO: Situația este ALARMANTĂ

Deputatul PSD confirmă că, într-adevăr, sunt probleme mari în CE Oltenia cu asigurarea stocurilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.