luni , 20 noiembrie 2017 - 13:44

LOCUINȚE ANL după vârsta de 35 de ani! Vezi condițiile!

Potrivit senatorului PSD Florin Cârciumaru, președintele Comisiei pentru Administraţie Publică şi OrganizareaTeritoriului, inițial a fost aprobat un amendament la proiectul de lege, astfel că medicii rezidenţi şi medicii specialişti pot depune cereri pentru obținerea locuinţelor construite prin programele ANL şi după ce împlinesc vârsta de 35 de ani. În plenul Senatului, senatorul PSD Ecaterina Andronescu a propus însă ca amendamentul să fie completat cu cadrele didactice, atât profesorii, cât şi învăţătorii şi educatorii, astfel că şi aceştia vor putea depunde cereri pentru a beneficia de locuinţe ANL şi după împlinirea vârstei de 35 de ani. „Prin excepţie de la prevederile art. 8 alin (1), medicii rezidenţi şi medicii specialişti pot depune cereri pentru repartizarea locuinţelor construite prin programele ANL şi după împlinirea vârstei de 35 de ani”, potrivit amendamentului adoptat cu 90 de voturi „pentru”, 0 abţineri şi 0 voturi „împotrivă”.

loading...
Loading...

Citește și

Gorjul pe locul III! Vezi la ce!

Angajatorii din străinătate care caută în România lucrători pentru plantațiile în câmp sau sere au …

Un comentariu

  1. Si de ce politistii , judecatorii , angajati sau lucratorii de la ANAF , actorii , strungarii sau agricultorii sunt discriminati ? Dom’ senator Nea Florine, care esti , dar creier in cap voi senatorii aveti ? Cum sa creati mai prapaditilor inechitati si discriminari intre diversele categorii socio-profesionale ? Nu spune ( scrie) la Constitutie ca toti cetatenii tarii sunt egali in drepturi ? Vai mama noastra pe cine trimitem in parlament sa faca legi . Proaste. Legile . Si voi la fel (sti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.