luni , 20 noiembrie 2017 - 21:14

Locuri de muncă în Germania. Salariul de minim 2.054 de euro pe lună

locuri-de-munca

Germanii oferă gorjenilor locuri de muncă în domeniul hotelier. Salariul este de minim 2.054 de euro pe lună. Posturile pe care vor lucra gorjenii sunt cele de: cinci posturi de ospătar pentru banchete, două de bucătar şi două posturi de recepţioner. Sunt necesare cunoştinţe de limba germană.

Astfel, cei interesaţi trebuie să ştie că pentru postul de ospătar pentru banchete trebuie să aibă calificare profesională încheiată şi experienţă în domeniu. De asemenea, aspectul îngrijit, bunele maniere şi capacitatea de a oferi servicii de înaltă calitate sunt cerinţe care trebuie îndeplinite de către candidaţi. Se cer cunoştinţe în limba germană şi engleză, nivel mediu. Salariul oferit este de minim 2.206 euro brut pe lună, în funcţie de calificare şi experienţă. Pentru posturile de bucătar, candidaţii trebuie să aibă calificare de bucătar sau experienţă în domeniu. Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să respecte standardele de calitate şi normele de igienă şi să deţină cunoştinţe de limba germană şi engleză, nivel avansat. Salariul oferit este de minim 2.054 de euro brut pe lună, în funcţie de experienţă şi calificare. Pentru cele două posturi de recepţioner se cere calificare şi experienţă în domeniu, cunoştinţe de limba engleză, nivel mediu. Salariul este de minim  2.054 de euro brut pe lună, în funcţie de experienţă şi cafificare. Pentru toate posturile contractul de muncă este pe o perioadă determinată de un an, cu posibilitatea de prelungire. Programul de lucru cu normă întreagă este de 38,8 ore pe săptămână, însă se poate lucra şi în weekend şi de sărbătorile legale. SE e lucrează într-un hotel de primă clasă din Germania. Persoanele care sunt interesate de aceste posturi trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO EMOȚIONANT: Gestul făcut de colegii lui Tiberiu, tânărul din Gorj găsit mort la Londra

Tragedia petrecută luni, la Londra, unde Dan Tiberiu Sbircea și-ar fi pus capăt zilelor, i-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.