duminică , 23 aprilie 2017 - 13:02

Locuri de muncă în Marea Britanie. Ce caută englezii

locuri-de-munca

Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Gorj a primit o ofertă de muncă din partea unei firme din Marea Britanie. Englezii pun la bătaie 40 de locuri de muncă pentru gorjenii care vor să lucreze ca îngrijitori de persoane adulte. Salariul este între 8.30 – 11.5 lire pe oră.

Cei care sunt interesaţi de această ofertă trebuie să deţină cunoştinţe de limba engleză, nivel mediu, să aibă cazier curat şi experienţă în domeniu. De asemenea permisul de conducere este obligatoriu. Gorjenii care vor opta pentru această ofertă vor asista la activităţile zilnice precum spălat, îmbrăcat, prepararea şi servirea mesei, cumpărături, curăţenie şi orice alte activităţi necesare în casă. Programul de lucru este variabil între 7  am-10 pm, 7-10 ore pe zi, 45-55 ore pe săptămână. Pe lângă salariu, angajaţii vor beneficia de instruire, ajutor pentru găsirea unei locuinţe şi vor avea şi maşină de serviciu. Contractul este permanent, iar concediul este de 28 de zile.

loading...

Citește și

Un SFÂRŞIT e un alt ÎNCEPUT! Alte cuvinte

Când am ascultat prima oară „celelalte cuvinte” eram aproape un copil, chiar dacă trecusem uşor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.