Locuri de muncă în Marea Britanie. Salarii de până la 1.900 de euro

locuri-de-munca

Englezii pun la dispoziția românilor 130 de locuri de muncă. Salariile sunt cuprinse între 1.400 și 1.900 de euro pe lună. Locurile sunt disponibile pentru cei care vor să lucreze în depozite, hoteluri sau sunt dispuși să îngrijească bătrâni.

 

Astfel, o firmă de plasare de forţă de muncă recrutează 50 de români dispuşi să lucreze în depozite din Marea Britanie la ambalare şi manipulare de produse. Calificarea şi experienţa nu sunt criterii de eligibilitate la angajare.
Salariile cu care sunt ofertaţi candidaţii sunt cuprinse între circa 1.400 euro şi aproape 1.800 de euro pe lună, pentru un program săptămânal de muncă de 37.5 ore. O firmă de plasare de forţă de muncă în Marea Britanie caută 30 de români care vor să îngrijească bătrâni la domiciliu. Cunoaşterea limbii engleze la nivel cel puţin conversaţional e criteriu obligatoriu la angajare. Experienţa în domeniu nu e obligatorie pentru a obţine acest post, însă poate fi avantaj la angajare. Salarii nete sunt de 1.440 euro lunar pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână; cu salarii nete de peste 1.600 euro pentru un program de muncă de 48 de ore pe săptămână, şi cu aproape 1.900 euro pe lună pentru un program de muncă de 55 de ore săptămânal. O firmă de plasare de forţă de muncă în străinătate caută 50 de români dispuşi să lucreze în hoteluri din Marea Britanie. Posturile disponibile sunt de: recepţioner, majordom, bagajist, ospătar, asistent ospătar, barman, ajutor bucătar, spălător vase, spălător rufe, cameristă, asistent general, asistent vânzări în magazine. Se caută oameni care au mai lucrat în postul pentru care aplică, care cunosc limba engleză, sunt serioase, flexibile şi au formă fizică bună. Salariile pornesc de la 1.400 de euro pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.

loading...
Loading...

Citește și

Gravidele ar putea primi îmbrăcăminte și produse de îngrijire pentru nou-născuți! Vezi ce trebuie să facă!

vid Gravidele ar putea primi îmbrăcăminte și produse de îngrijire, pentru nou-născuți, dacă merg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *