sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:43

Locuri de muncă la Carrefour, Germanos, Decathlon, Takko Fashion. Ce salarii se oferă

Mari companii din România fac angajări în această perioadă, în numeroase orașe din țară. Posturile scoase la concurs sunt extrem de variate.

Iată ce poziții se oferă:

1. Takko Fashion, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Europa, angajează în orașele București, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu, Sighișoara și Timișoara. Compania angajează lucrători comerciali și un director adjunct de magazin. În ianuarie 2016, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga 1.100 lei net lunar.

În 2015, un lucrător comercial angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 1.000 de lei net pe lună.

2. Lanțul de hipermarketuri Carrefour face angajări în Brașov, București, Galați, Piatra Neamț, Sibiu.

Carrefour angajează personal pentru următoarele posturi: asistent director magazin, responsabil marketing, operatori vânzări, lucrători comerciali, responsabili sănătate și securitate în muncă, manager relații clienți. Potrivit undelucram.ro, în mai 2016, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 900 de lei, plus tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

În februarie 2016, un angajat full time în București pe postul de vânzător casier, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 950 de lei.

3. Compania Eurolines România – TUI Travel Center face angajări în Brașov, București, Oradea, Pitești, Ploiești.

Cei interesați să lucreze în industria turismului au la dispoziție următoarele posturi: agenți de turism, consultanți de turism, specialiști în relațiile cu clienții, contabili.

4. Decathlon, lanțul de magazine de haine și accesorii pentru sport, face angajări în Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu-Mureș.

Compania angajează asistenți vânzări, casieri, manager de departament și un traducător.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor postate pe undelucram.ro, un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

5. Lanțul de magazine de telefonie mobilă Germanos, parte a grupului Telekom România, face angajări în următoarele orașe: Arad, Bacău, Baia Mare, Balș, Blaj, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Carei, Cluj-Napoca, Cugir, Filiași, Focșani, Galați, Hațeg, Hunedoara, Iași, Oradea, Pașcani, Roman, Salonta, Sighișoara, Slobozia, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara, Vâlcea.

Germanos angajează reprezentanți de magazine și șoferi.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Sursa: http://greatnews.ro/

loading...
Loading...

Citește și

Focuri de ARMĂ trase la Târgu Cărbunești! Un bărbat a fost reținut!

La data de 20 aprilie a.c., Poliția orașului Tg. Cărbunești a fost solicitată prin apelul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *