miercuri , 7 decembrie 2016 - 18:17

Lovitură dată de RCS&RDS! Toți ABONAȚII trebuie să știe ASTA!

rcs-rds

Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune a aprobat încheierea unui contract de mandat cu RDS&RCS pentru colectarea taxei TV.
RCS&RDS va colecta taxa TV de la clienții de energie ai companiei, la fel ca furnizorii cu care TVR are contract. Taxa este colectată, în prezent, de către Electrica, Enel Energie Muntenia, Enel Energie, CEZ și E.ON. Operatorul telecom a câștigat de la începutul anului peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienți numărându-se Arhivele Naționale, Ministerul Apărării Naționale (UM 02489 Galați), Romsilva (Direcția Silvică Argeș), Inspectoratul de Poliție Sălaj, Apă Canal 2000 Pitești sau autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM). În portofoliul RCS&RDS se mai află Banca Națională a României, RA-APPS, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, orașele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe, scrie profit.ro. Printre clienți se află și TVR. RCS&RDS a câștigat licitația organizată de Societatea Română de Televiziune pentru furnizarea de energie electrică și va încasa 2,2 milioane de lei, fără TVA. Contractul este valabil până în iulie 2017.

loading...

Citește și

sarcinax

Iată FOTOGRAFIA cu care afaceristul Sarcină și-a EMOȚIONAT toți prietenii

Ieri, o parte din cunoscuta familie Sarcină a avut parte de un eveniment cu totul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.