LOVITURĂ în Energie!

retele-electrice

Începând cu data de 1 iulie, CEZ Vânzare este furnizorul de energie electrică al Grupului Renault România. Anterior, furnizorul de energie al Renault era Tinmar, companie controlată de omul de afaceri Augustin Oancea. CEZ Vânzare a adăugat în portofoliul său de 1,4 milioane de clienți la nivel național un partener strategic prin natura și dimensiunea afacerilor operate în România: Grupul Renault România, cu cele două situri principale – uzinele DACIA  și Centrul Tehnic Titu al Renault Technologie Roumanie, anunță reprezentanții CEZ Vânzare.

Grupul Renault România a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 4,7 miliarde euro, reprezentând 3% din PIB și aproape 8% din exporturile românești. CEZ Vânzare a câștigat votul de încredere al celui mai mare producător român de automobile prin oferta personalizată creată, experiența în domeniul energetic, apartenența la un grup energetic puternic și o echipă redutabilă de specialist, se precizează în comunicatul transmis de CEZ Vânzare. Consumul anual estimat al DACIA se ridică la aproximativ 304 GWh/an.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

Un comentariu

  1. Un fraier ca majoritatea

    Sa vezi ce o sa crească vânzarea de zkodite in tara si o sa sca da producția dac, cum o sa crească consumul de energie la remault ,când o sa fure cezii ca pe mineri si energeticienii din tara de nici nu baga de seama ca nici anunțate instituțiile amorțite nu au luat masuriAvem curent cu cocoloașe ca sa poată controla tot, contoarele pot fi oprite de la distanta, in curant boilerele vor dârdâi in baie si vor asculta gemetele de placere ale iubiților, calculatoarele nebransate la internet vor comunica cu kbb.Noroc ca există filtre trece jos.când boilerul va va vorbi folositile.sau daca nu aveți secrete lasatille ca nu consuma prea mult urechiușele.Bauuuuuu bauuuuu fraierii nu înțeleg nimic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *