luni , 20 noiembrie 2017 - 9:51

LOVITURĂ pentru TOATE FIRMELE!

Formularul de TVA- D394 prin care urmează să fie declarate toate operațiunile de pe teritoriul țării va suferi noi modificări, potrivit unui proiect de ordin al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Totodată, pentru perioada 1 iulie-30 septembrie se va depune doar pentru operațiunile cu persoanele înregistrate la TVA, urmând că din octombrie să fie completată integral.  Declarația a mai fost modificată, de la 1 iulie 2016 și s-a aflat într-o perioadă de testare, în ultimele două luni.

Considerată foarte complicată din cauza volumului mare de informații care implică posibilitatea unor erori, D-394 a fost reclamată pe site-ul Comisiei de tăiat hârtii, iar intrarea ei în vigoare a fost amânată de la 1 aprilie la 1 iulie 2016. Mediul de business a arătat că, în continuare, există neclarități și probleme, după  cum Profit.ro a scris aici.

ANAF a postat, vineri, un nou proiect de modificare a formularului, arătând că pe perioada testării, au fost semnalate din partea mai multor contribuabili/asociații profesionale aspecte referitoare la modalitatea de completare și declarare a datelor din formularul 394.

http://www.profit.ro/stiri/economie/epopeea-formularului-de-tva-continua-apar-alte-modificari-si-se-amana-termenele-de-depunere-15531193

loading...
Loading...

Citește și

ÎNGROZITOR: BEBELUȘ ARUNCAT la GROAPA DE GUNOI din afara orașului

Un bebeluș mort a fost găsit la groapa de gunoi din Cluj. Autoritățile sunt în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.