LOVITURĂ! ȘOFERII vor fi NERVOȘI RĂU: Vor fi OBLIGAȚI să dea EXAMENUL AUTO din nou

O nouă lege vine să îi enerveze pe șoferii din România. Orice șofer care va încălca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat să redea examenul scris pentru a-și recupera carnetul de conducere, conform antena24.ro.

Mai mult, persoanele care nu au 11 clase nu vor mai putea susține examenul pentru permis fiindcă acest lucru ar influența elevii să meargă la școală și va reduce considerabil numărul accidentelor. Această prevedere vine și datorită faptului că mulți șoferi și-au cumpărat, de fapt, carnetul de șofer.

Conform autorităților, cei care vor încălca regulile de circulație în mod repetat vor fi obligați să treacă iar examenul scris pentru a primi permisul înapoi. Această lege se va aplica în cazul celor care au încălcat legea de 5 ori pe durata unui an și a fost sancționat.

Sursa

loading...

Citește și

O nouă DEPENDENŢĂ afectează SUTE de MILIOANE de oameni!

Facebook, Instagram sau Snapchat sunt doar câteva dintre reţele de socializare online pe care o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.