luni , 23 octombrie 2017 - 12:41

Lucrări pe strada Culcer, pentru strămutaţi

conferinta-primarie

Zona de strămutaţi de pe strada Culcer a municipiului Târgu Jiu va beneficia în curând de o stație de tratare a apei uzate. „În acea zonă, compania a executat o serie de lucrări atât din punct de vedere al sistematizării privind căile de acces, străzile, aleile cât și introducerea utilităților așa cum aveau obligația pentru toți cei care au fost strămutați și pentru cei care s-au pus la dispoziție acele loturi. Un semn îmbucurător este faptul că am fost solicitați în comisia de recepție privind finalizarea acestor lucrări. Suntem deja la faza de identificare conform documentației atât a drumurilor, lățimilor, parametrilor tehnici, a rețelelor de apă, rețelelor de canalizare, sistemul de alimentare cu energie electrică și nu în ultimul rând stația de tratare a apei uzate din acea zonă. Termenul pe care comisia l-a propus este sfârșitul acestei luni, astfel că în această perioadă să prezinte probele pe rețeaua de apă, urmând ca în perioada lunii octombrie să trecem la recepția propriu-zisă. Un prim pas a fost deja făcut de preluare, de către primărie, a tot ce înseamnă investiții în zona respectivă”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Festival naţional de umor la Târgu Jiu, cu personalități din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina! Vezi programul COMPLET!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.