„Lucrurile vor merge şi mai PROST în România!”

Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gâdea, în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei, în prima apariție de la izbucnirea scandalului cu dosarul „Tony Blair”.

Victor Ponta a opinat că lucrurile urmează să se înrăutățească în România și, mai rău de atât, că „nu mai avem prieteni în jur”.

„Suntem într-un context regional pe care nu l-am mai văzut de mult timp. Nu mai avem niciun prieten în jur. Anul trecut am făcut un grup, la Craiova, unde am fost trei premieri. Anul acesta au fost tot trei, dar România nu a fost acolo, a fost cel al Ungarieil. Din punt de vedere economic, anul viitor lucrurile vor merge prost. Și știți cum e, când e o criză, țările care supraviețuiesc sunt cele cu lideri puternici. Noi avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani. Eu cred că domnul Iohannis este un lider slab. Cred că domnul Cioloș este un lider și mai slab.”

 Despre dosarul „Tony Blair”

Victor Ponta a explicat că nu se poate pune problema de semnat candidaturi contra cost și a explicat că este pregătit să jure cu mâna pe Biblie acest lucru.

“Am fost șase ani președintele PSD. Am semnat mii de candidaturi, primari, CJ, deputați, senatori, europarlamentari. România este un sat mic, până la urmă. Toți știm lucrurile. Nu doar că vă jur, cu mâna pe Biblie, că nimeni nu a venit la mine să îmi ofere bani, nici măcar nu au îndrăznit. Repet, când vorbesc de sute de parlamentari, de mii de consilieri, nu se putea în șase ani să nu auziți de aceste lucruri. Nu am făcut niciodată așa ceva, nu cred că cineva în poziția mea a făcut acest lucru. Dovada este că nimeni nu m-a acuzat de așa ceva.”

„Dacă sunt acuzat de ceva, e dreptul meu constituțional să mă apăr. Să spun punctul meu de vedere. M-am dus în fața judecătorului, l-am spus acolo. Și apoi cu interdicția de plecare din țară. Domne, sunt vreun Osama bin Laden? Aveam să mă duc să mă întâlnesc cu cinci prim-miniștri și de la DNA mi-au zis că mai bine să nu mă duc, mai bine să nu se afle acolo. S-a pronunțat judecătorul și s-a pronunțat la fel. Ieri am fost plecat din țară. Am o obligație să plec și să vorbesc cu un premier vecin și prieten.”

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *