sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:12

Lucruri NECURATE în companie! Ministrul Energiei promite MĂSURI imediate!

ministrul-energiei-vlad-grigorescu

Ministerul Energiei realizează o investigație la Electrica Furnizare după ce Hotnews a semnalat o serie de nereguli legate de situația achizițiilor de certificate verzi.  

Ministrul Victor Grigorescu a declarat că nu va tolera „niciun fel de lipsă de integritate, iar în cazul în care la vreo sucursală Electrica există cel mai mic element că este ceva necurat va transmite instituțiilor abilitate să ia măsuri imediate”.

A discutat cu Buşu

El susține că a discutat măsuri imediate cu secretarul de stat Cristian Bușu, care este și membru în Consiliul de administrație al Electrica, și că se lucrează deja la o evaluare preliminară. Potrivit Hotnews, în condițiile în care se constată un excedent uriaș de certificate verzi, Electrica Furnizare a efectuat în lunile aprilie — mai 2016 mai multe tranzacții, cumpărând 1,6 milioane de certificate verzi de aproape 60 de milioane de euro, de la firme aparținând grupului portughez EDP Renewables.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.