vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:20

Lupulescu, acuzat de fraudă

lupulescu01

Candidatul ALDE la Primăria Târgu Jiu cere Partidului Naţional Liberal să scoată cuvântul „lege” din sloganul de campanie. Aceştia susţin că Octavian Lupulescu, candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu, a încercat să fraudeze examenul de admitere în Baroul Gorj.

„Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, solicită celor de la Partidul Național Liberal să retragă de îndată cuvântul LEGE din sloganul partidului, având în vedere faptul că, pe parcursul campaniei electorale, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu a fost dovedit ca fiind hoț, acesta fiind prins în timp ce frauda examenul de admitere în profesia de avocat la Baroul Gorj. Mai concret, candidatul PNL a fost prins în timp ce copia și a fost eliminat din examen. Tot legat de impostura PNL, arătăm faptul că în ceea ce privește primăria Drăguțești, candidatul PNL este condamnat definitiv, la o pedeapsă neprivativă de libertate, pentru fapte comisie în legătură cu exercitarea mandatului de primar. În aceste condiții, considerăm că este o lipsă totală de respect la adresa tuturor alegătorilor din municipiul Târgu Jiu și din județul Gorj, ca în sloganul PNL să existe cuvântul LEGE”, se arată în comunicatul remis de Eduard Lădaru, candidatul ALDE la Primăria Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Un comentariu

  1. cetatean curios

    Cetatenii orsului Tg-jiu asteapta reactia domnului O.Lupulescu fata de aceasta acuzatie,daca este adevarat inseamna ca un alt hot candideaza,doar…daca nu este adevarat atunci trebuie actionat in instant cel care a facut o asemenea afirmatie publica,deci domnule LUPULESCU sunteti un HOT sau un om calomniat de alt candidat?Asteptam raspuns….nu ne mai mira nimic in ziua ASTAZI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.