Lupulescu şi-a depus demisia din PNL, PE ASCUNS

lupulescu01-cmk

Preşedintele PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, şi-a depus demisia în urma eşecului obţinut la alegerile locale de duminică. Acesta nu a discutat cu liderii partidului înainte de a lua decizia, „acţionând” în momentul în care cei doi copreşedinţi se aflau la Bucureşti.

Lupulescu a şi-a depus demisia în timp de copreşedinţii Tudor Barbu şi Dan Vâlceanu se aflau la Bucureşti şi nici nu a discutat cu ei despre acest aspect. „Am depus demisia. Am decis acest lucru pentru că rezultatul alegerilor la municipiu nu se ridică la aşteptările oamenilor din partid. Marţi seara am decis să demisionez, în urma rezultatelor alegerilor. Copreşedinţii Vâlceanu şi Barbu nu au reacţionat în niciun fel pentru că sunt plecaţi la Bucureşti”, a declarat Octavian Lupulescu. Denisa Şuţă, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj a declarat că în interiorul partidului nu s-a discutat despre acest aspect. „Nu s-a discutat despre acest lucru în interiorul partidului. Domnul Octavian Lupulescu a venit azi (ieri, n. red.) la partid şi şi-a depus demisia din funcţiile pe care le deţinea, cea de preşedinte al PNL Târgu Jiu şi respectiv cea de secretar general al PNL. Nu am discutat despre motive. Demisia este un act unilateral.”, a spus Şuţă.

Romanescu: „Ştiam de această decizie”

Marcel Romanescu a declarat că Octavian Lupulescu spusese încă din timpul campaniei că îşi va da demisia dacă nu va câştiga Primăria Târgu Jiu. „Este o decizie personală şi nu vreau să o comentez. Pe toată durata campaniei domnul Lupulescu ne-a transmis că rămâne în această funcţie doar în condiţiile în care câştigă Primăria Târgu Jiu. Ştiam de această decizie”, a declarat Romanescu.

Berca: „Este surprinzător”

Eduard Berca s-a declarat surprins de decizia pe care a luat-o Lupulescu: „Este surprinzător. Eu nu am apucat să stau de vorbă cu domnul Lupulescu. Este o decizie personală, unilaterală, pe care nu pot să o comentez”.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

2 comentarii

  1. Domnul ROMANESCU@BERCA,sunteti oameni fara demnitate si onoare,v-ati injosit pentru interesul personal,ar trebui sa va fie RUSINE si sa priviti doi oameni cu demnitate si adevarati LIBERALI fara interese personale,cum sunt domni LADARU si CIOCIOI !

  2. Normala ar fi fost demisia lui Barbu , Valceanu , Suta si a griveilor si catelusilor pedelisti de pe langa ei . Au capusat partidul fiind infiltrati sub acoperire in PNl de catre PSD .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *