duminică , 22 octombrie 2017 - 0:30

M10 vrea 7% la alegerile parlamentare

m10

Președinta partidului M10, Ioana Constantin, a declarat la Târgu Jiu că își dorește un scor de 7% la alegerile parlamentare din luna decembrie. În Gorj, partidul M10 este aproape inexistent, la alegerile locale din luna iunie nereușind să aibă niciun candidat.

Liderul M10 s-a întâlnit la Târgu Jiu cu membrii organizației M10 Gorj. Monica Macovei, cea care a înființat partidul, nu a mai ajuns la Târgu Jiu, deși își anunțase prezența la eveniment. “Ne pregătim pentru alegerile parlamentare. M10 va participa la alegerile parlamentare. Ne propunem un scor între 5% și 7%. Pe listele noastre veți regăsi persoane care nu au mai fost implicate politic, persoane care au un trecut, din punct de vedere profesional, bogat. Sunt persoane care s-au implicat în comunitate și care doresc să facă ceva pentru comunitate”, a declarat Ioana Constantin. Aceasta a mai precizat că lista candidaților de la Gorj va fi prezentată în luna septembrie.

loading...
Loading...

Citește și

Candidat penal la Primăria Telești. Vezi pentru ce a fost condamnat!

Partidul Mișcarea Populară Gorj l-a prezentat, săptămâna trecută, pe Gheorghe Mogoșanu, candidat la funcția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.