vineri , 18 august 2017 - 13:38

M10 vrea 7% la alegerile parlamentare

m10

Președinta partidului M10, Ioana Constantin, a declarat la Târgu Jiu că își dorește un scor de 7% la alegerile parlamentare din luna decembrie. În Gorj, partidul M10 este aproape inexistent, la alegerile locale din luna iunie nereușind să aibă niciun candidat.

Liderul M10 s-a întâlnit la Târgu Jiu cu membrii organizației M10 Gorj. Monica Macovei, cea care a înființat partidul, nu a mai ajuns la Târgu Jiu, deși își anunțase prezența la eveniment. “Ne pregătim pentru alegerile parlamentare. M10 va participa la alegerile parlamentare. Ne propunem un scor între 5% și 7%. Pe listele noastre veți regăsi persoane care nu au mai fost implicate politic, persoane care au un trecut, din punct de vedere profesional, bogat. Sunt persoane care s-au implicat în comunitate și care doresc să facă ceva pentru comunitate”, a declarat Ioana Constantin. Aceasta a mai precizat că lista candidaților de la Gorj va fi prezentată în luna septembrie.

loading...

Citește și

ŞOC! Ce se întâmplă cu SALARIILE şi PENSIILE!

Mutarea unor contribuții din sarcina angajatorului în cea a angajatului ar duce la o pensie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.