Magazinele LIDL din Târgu Jiu și din Motru fac ANGAJĂRI! Vezi ce se caută și care sunt condițiile!

lidl1

Lanțul de supermarketuri nemțești Lidl angajează operator date, vânzători, lucrători comerciali, manageri de manageri, asistenţi manageri magazine în multe oraşe din ţară, printre care și municipiile Târgu Jiu și Motru.
Magazinele Lidl din municipiile Târgu Jiu și Motru au câte un post vacant de manager de magazine. Candidatul ideal pentru acest job trebuie să aibă experienţă în vânzări, bune abilităţi de organizare şi gestionare a indicatorilor, abilităţi de conducere, orientare spre rezultate şi clienţi, foarte bune abilităţi de comunicare şi gestionare a conflictelor, e rezistent la stres şi amabil. „Responsabilitatea angajatului este aceea de a se concentra asupra satisfacerii nevoilor clienților, gestionarea mărfii, recepționarea și prezentarea mărfii, prioritizarea conceptelor și atribuțiilor în activitatea zilnică a magazinului, responsabilitate pentru comenzile de marfă, conducerea, dezvoltarea și motivarea echipei din subordine, planificarea programului de lucru, gestionarea mijloacelor de plată(…) Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare finalizate în domeniu comercial reprezintă un avantaj, experiență profesională în domeniul vânzărilor, motivație pentru ocuparea unui post de conducere, bune abilități de organizare, rezistență la stres, amabilitate și orientare către clienți, (…)” se arată în anunțul de pe e jobs.ro.

Îți poți depune CV-ul accesând link-ul de mai jos!
Gorjenii care își doresc și cred că au toate calitățile mai sus menționate își pot depune CV-ul pe site-ul https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/manager-de-magazin-targu-jiu-fm/811068, pentru postul vacant la Târgu Jiu. Pentru postul de manager al magazinului Lidl din Motru cei ce doresc își pot depune CV-ul accesând acest link https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/manager-de-magazin-motru-fm/811074.

loading...
Loading...

Citește și

Vezi când începe Festivalul Internațional Tudor Arghezi!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Christian …

2 comentarii

  1. Fainis Georgiana

    as dori sa lucrez la dvs

  2. Gingu Dumitru Daniel

    Aşi dori sa lucrez la Dvs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *