Mai mulţi BANI la alegerile din decembrie! Cât primeşte un preşedinte de secţie

alegeri

Cei care vor participa la procesul electoral din decembrie vor primi mai mulţi bani. Astfel, preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare vor primi 150 de lei pe zi, dar nu mai mult de cinci zile. Aceeaşi sumă va primi şi operatorul de calculator.
Restul membrilor birourilor de la secţiile de votare vor primi, ca şi până acum, 65 de lei pe zi. De asemenea, vor fi modificări şi la nivelul secţiilor de votare. „În data de 6 septembrie au fost publicate în Monitorul Oficial, patru hotărâri de Guvern privind alegerile parlamentare, care intră în vigoare de luni, 12 septembrie, practic de luni intrăm în perioada electorală. Prin Hotărârea de Guvern Nr. 637, publicată în acest Monitor, se majorează indemnizaţia preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare la 150 de lei/zi, dar nu mai mult de 5 zile. De asemenea, şi operatorul de calculator, ce va fi arondat biroului electoral va primi o indemnizaţie de 150 de lei. Restul membrilor birourilor de la secţiile de votare vor primi, ca şi până acum, 65 de lei/zi. Începem să ne pregătim, să ne organizăm, sperăm ca totul să se desfăşoare bine, ca şi până acum. Avem o colaborare permanentă cu Autoritatea Electorală Permanentă. Din câte ştiu eu nu vor apare modificări la nivelul secţiilor de votare. Primele măsuri pe care le vom lua vizează constituirea Comisiei Tehnice Judeţene, care va răspunde de organizarea alegerilor la nivel judeţean, grupul tehnic de sprijin al acestei comisii şi vom pregăti locaţia pentru Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană. Sperăm că domnul senator Mihnea Costoiu ne va pune la dispoziţie biroul domniei sale şi de această dată. Este un calendar riguros pentru alegerile parlamentare, pe care-l vom respecta întocmai”, a declarat subprefectul Sorin Arjoca.


loading...
Loading...

Citește și

Parlamentarii vor să taxeze exporturile de energie! AFEER: Producţia de energie va SCĂDEA!”

Exporturile de energie electrică ale României va trebui să includă în viitor şi certificate verzi, …

2 comentarii

  1. Sa fut in gura Biroul Electoral, ca trebuiau sa majoreze si indemnizatiile membrilor, ca la fel de mult timp isi pierd…dar ce pretentii sa am…traiesc in Romania

  2. Haiducul lui 7 cai

    Sa le trag la cioc din B.E.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.