Mai puţine bilete

casa-judeteana-de-pensii-gorj

Directorul Casei Județene de Pensii Gorj, Ioana Talău, a declarat că în aceste sezon biletele de tratament au rămas nevalorificate din cauza frigului și a muncilor agricole. Astfel că pensionarii gorjeni nu s-au mai înghesuit să meargă în stațiunile balneare.
Ioana Talău a afirmat că săptămâna trecută au fost redistribuite ultimele bilete de tratament, plecarea către stațiuni fiind pe 10-11 octombrie. Aceasta a precizat că, dacă pe timpul verii pensionarii iau cu asalt Casa Județeană de Pensii pentru a primi bilete pentru tratamente, în sezonul mai rece numărul pensionarilor care au depus cereri a scăzut destul de semnificativ. “Ne aflăm în plină derulare a seriei cu numărul 15. Joi au fost ultimele redistribuiri ale acestei serii. Plecarea este pe 10-11 octombrie, nu s-au vândut toate biletele fiind un sezon mai rece acum şi având în vedere muncile agricole. Perioada este mai puţin solicitată. Pe tot parcursul acestui an, s-au primit 4700 de cereri, biletele repartizate iniţial au fost 3800. Am mai primit prin redistribuiri şi suplimentări 760 de bilete. Nu le-am vândut pe toate, mai ales în prima parte a perioadei. În general, până la 1-15 mai, biletele se vând mai greu, urmând ca-n perioada de vară să se valorifice într-un grad mai mare, iar toamna din nou valorificăm mai puţin. Ultima serie va avea plecare în jur de 30 noiembrie, 1-2 decembrie. Biletele de tratament sunt repartizate în mod egal, pe tot parcursul anului, ele sunt în jur de 260 pe serie, însă cu suplimentări se ajunge chiar la 300”, a declarat Ioana Talău.
loading...
Loading...

Citește și

 Daca ai terminat clasa a VIII-a si te gandesti la urmatoarea etapa din viata ta, generatia de electricieni a viitorului te asteapta in cadrul programului Ucenic Electrician!  

De 2 ani, programul Ucenic Electrician sprijinit de operatorul Distributie Oltenia ofera oportunitatea de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.