Mai puţine bilete

casa-judeteana-de-pensii-gorj

Directorul Casei Județene de Pensii Gorj, Ioana Talău, a declarat că în aceste sezon biletele de tratament au rămas nevalorificate din cauza frigului și a muncilor agricole. Astfel că pensionarii gorjeni nu s-au mai înghesuit să meargă în stațiunile balneare.
Ioana Talău a afirmat că săptămâna trecută au fost redistribuite ultimele bilete de tratament, plecarea către stațiuni fiind pe 10-11 octombrie. Aceasta a precizat că, dacă pe timpul verii pensionarii iau cu asalt Casa Județeană de Pensii pentru a primi bilete pentru tratamente, în sezonul mai rece numărul pensionarilor care au depus cereri a scăzut destul de semnificativ. “Ne aflăm în plină derulare a seriei cu numărul 15. Joi au fost ultimele redistribuiri ale acestei serii. Plecarea este pe 10-11 octombrie, nu s-au vândut toate biletele fiind un sezon mai rece acum şi având în vedere muncile agricole. Perioada este mai puţin solicitată. Pe tot parcursul acestui an, s-au primit 4700 de cereri, biletele repartizate iniţial au fost 3800. Am mai primit prin redistribuiri şi suplimentări 760 de bilete. Nu le-am vândut pe toate, mai ales în prima parte a perioadei. În general, până la 1-15 mai, biletele se vând mai greu, urmând ca-n perioada de vară să se valorifice într-un grad mai mare, iar toamna din nou valorificăm mai puţin. Ultima serie va avea plecare în jur de 30 noiembrie, 1-2 decembrie. Biletele de tratament sunt repartizate în mod egal, pe tot parcursul anului, ele sunt în jur de 260 pe serie, însă cu suplimentări se ajunge chiar la 300”, a declarat Ioana Talău.
loading...

Citește și

Cum va fi VREMEA în următoarele zile și ce ne atenționează MEDICII!

În următoarele șapte zile, meteorologii anunță vreme caniculară. Temperatura va urca în termometre până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.