marți , 12 decembrie 2017 - 2:34

Mai sunt 200-300 de milioane de lei DISTANŢĂ până la INSOLVENŢA CE Oltenia?!

CEO-complex-energetic-(3)-cmk

Voci bine informate din minerit şi energie fac un anunţ alarmant: mai sunt câteva sute de milioane de lei… datorii, până când se va impune INSOLVENŢA Complexului Energetic Oltenia. 

Este vorba de o teoretică datorie care să reprezinte 20% din capitalul social al societăţii de stat, fapt ce odată constatat va duce, în cel mai firesc mod, la insolvenţa CEO. Din păcate, nu există informaţii cu caracter public pe această temă, existând în caz de nevoie doar „circulare” între instituţiile financiare şi societatea de care vorbim.

Zvon

În această ecuaţie s-au luat în calcul pierderile ultimilor ani, adunate la cele din 2016. Dar până când CEO să acumuleze atât capital la „datorii”, deci până la sfârşitul acestui an, o pot lua înainte diverse bănci care pot cere ca CEO să devină insolvent. Din fericire, există cerere de cărbune şi energie, iar deocamdată „sfârşitul” CEO pare încă departe.

 

loading...
Loading...

Citește și

3,71 de milioane de lei pentru transportul salariaților SE Rovinari

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație pe data de 7 decembrie „transportul salariaților, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.