Maioreanu, SECRETAR DE STAT? Reacție din CEO

andrei-maioreanu

Vicepreședintele organizației PSD Gorj speră să ajungă în conducerea Ministerului Energiei după formarea guvernului Grindeanu.

Andrei Maioreanu și-a depus CV-ul la conducerea centrală a partidului în momentul în care a intrat în cursa pentru un post de senator de Gorj în alegerile parlamentare. Liderul social-democrat speră ca mai marii de la centru să țină cont de experiența sa în minerit și energie din ultimii 4 de ani în momentul în care vor alege un secretar de stat în Ministerul Energiei. “Gorjul merită și trebuie să aibă în următoarea structură guvernamentală cel puțin un secretar de stat care să se ocupe de zona minieră și zona energetică. Eu am depus un CV încă din momentul în care am candidat la alegerile parlamentare pentru un post de senator. Lucrul acesta mi-a fost solicitat în mod expres de domnul Dragnea. Dacă partidul consideră că sunt potrivit pentru această funcție, nu voi face decât să accept, dacă va fi o asemenea propunere, având în vedere că de mult timp coordonez Departamentul Mine Energie și că din 1993 și până în prezent lucrez în zona minieră și zona energiei”, a declarat Maioreanu.

Ce spune liderul FNME

Președintele Federației Naționale Mine Energie crede că Andrei Maioreanu ar fi o variantă bună de secretar de stat. ”Sunt destui specialiști și important e să fie o persoană care să aibă putere politică pentru a putea implementa ceea ce ne dorim noi, gorjenii, în sectorul energetic. Domnul Maioreanu a lucrat foarte mult în sistemul nostru, dacă va fi sprijinit de către colegii dumnealui din partid, e o soluție. Ar ajuta un secretar de stat această companie, pentru că este nevoie de un om în Ministerul Energiei ca toate problemele noastre să fie preluate mai ușor și să fie înțelese de cei de acolo. Vedeți ce s-a întâmplat și în anii trecuți, chestiuni logice au rămas în pom, ceea ce nu era normal”, a precizat Dan Pârvulescu.

loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

6 comentarii

  1. Cip Cirip la Securitate vrea secretar de Stat ? Poate sa stea si acasa la el , ciripitorul .

  2. Candidat la senat ai fost de umplutura iar secretar de Stat la Energie va fi Dian Popescu . Tu cip cirip , tot de umplutura esti.

    • Pai si dihan popescu ca su maioreanu e tot cip cip,maioreanu era ,,Arthur,,si dihan era ,,marius,,Asa ca tot un drac

  3. Sa fim serioși. Un zero barat mare. A concurat pe toate pozițiile pentru directoratul CEO si a fost trimis la plimbare de fiecare data! Ce mari realizari are Maioreanu? Pai si Giorgi de la Minprest este membrul PSD !! Faceti-i pe amandoi secretari de stat si Închideți odată șandramaua ca vad ca asta se dorește!! Toti cred ca odată apucat ciolanul de ros , gata lumea este a lor!! Maioreanu S-a vrut in directorat apoi s-a vrut in CS acum secretar de stat maine ministru săptămana ce vine premier!! Sa fim serioși!!

  4. Pentru ion si gorjanul, frustarile voastre de handicapati intelectuali au adus compania in situatia in care este acum, nu Maioreanu si nici oricare gorjan pe care voi incercati sa-l umpleti de balele scarboase si laturilr ce va ies din gura. Parca il aud pe grivei de la pnl cum latra la toata lumea ce destept si specialist in minerit este el.Un goejan secretar de stat, chiar si Maioreanu este mai bun decat un super specialist ca corina popescu sau grigorescu pe care I-a durut in cur de CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.