miercuri , 22 februarie 2017 - 3:33

Maioreanu, ŞEF la Bucureşti

Întâlnire tet a tet între Iulian Iancu – Președintele Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților și vicepreședintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu.

Întâlnirea a avut loc după ora 14, la Palatul Parlamentului la invitația lui Iancu, care conduce atât Comisia parlamentară prntru Industrii cât și și Departamentului Energie din cadrul Consiliului Național al PSD.Acesta este mandatat de către Liviu Dragnea să creioneze Programul de Guvernare pe zona de energie. Se pare că discuțiile au avansat într-acolo încât lui Maioreanu i s-a cerut sa facă partea din acestă echipă care va elabora Programul de Guvernare al PSD acoperind zona de Minerit și Energie.

Se pare că propunerea a fost acceptată de către Maioreanu, tot ieri s-a început să se lucreze la elaborarea unor măsuri pe zona pe care i-a fost atribuită-Minerit-Energie.

Sursa: Ecopolitic.ro

loading...

Citește și

FABRICĂ NOUĂ în Gorj ANGAJEAZĂ 200 de persoane! Vezi unde se depun cererile! FOTO

„Bună ziua dragi prieteni, vă anunț cu bucurie în suflet că în următoarele trei luni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.