Maioreanu, Weber şi Costoiu NU sunt buni pentru Parlament. Călinoiu, sigur că da!

Weber-a

Deputatul Mihai Weber, senatorul Mihnea Costoiu şi Andrei Maioreanu, cel care aspiră la un scaun în Camera Deputaţilor, nu sunt buni pentru a fi puşi pe lista PSD pentru alegerile parlamentare, spune fostul lider al social – democraţilor, Nicolae Mischie.

Mischie a precizat că în Parlament trebuie să ajungă doar oamenii care vor să facă treabă pentru comunitate şi nu cei care vor să-şi asigure un loc călduţ pentru o perioadă de patru ani. „În Parlament trebuie să ajungă cei care vor să facă treabă. Dacă către Parlament se îndreaptă cei care nu au nicio chemare şi doar din dorinţa de a avea un loc călduţ, nu au ce căuta. Parlamentul este locul unde omul ales trebuie să-şi dispute întâietatea cu ceilalţi şi unde trebuie să dovedească că este consacrat trup şi suflet comunităţii pe care o reprezintă. Dacă nu este nutrit de asemenea sentimente, nu are ce căuta acolo. În Parlament avem nevoie de oameni pricepuţi, serioşi care să acţioneze cu tragere de inimă în folosul comunităţii. Dacă nu se duce să se lupte pentru comunitate, nu are ce căuta acolo” a spus baronul de Gorj.

Călinoiu, bun pentru Senat

Andrei Maioreanu, Mihai Weber sau Mihnea Costoiu, niciunul nu sunt buni pentru a fi puşi pe listele pentru alegerile parlamentare. În schimb, Ion Călinoiu ar fi potrivit pentru un post în Parlament. „Din cei pe care îi amintirăţi, pe niciunul nu-l văd bun pentru Parlament. Călinoiu, sigur că da! Călinoiu are o experienţă pe care poate să o fructifice prin intermediul Parlamentului şi poate să aducă un spor de consideraţie pentru judeţ. Călinoiu are în spate nişte ani de activitate în Consiliul Judeţean, are o experienţă pozitivă”, a declarat Mischie.

loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Un comentariu

  1. Nea Ion e bun de senator coane Lae , ca doar sunteti amandoi , doi comunisti cocliti . *rati ai dracu de comunisti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *