MAJORAREA salariilor în CEO, cerere IMPERATIVĂ! Cele 2000 de concedieri din 2017, NEJUSTIFICATE!

cariera-bani

În ultima ședință, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, supraveghetorii au aprobat planul de 2000 de concedieri care vor avea loc la anul.

Numai că, liderii de sindicat spun că acestea sunt absolut nejustificate. Mai mult, în loc de concedieri, șefii organizațiilor sindicale cer administrației CEO creșterea salariilor și echilibrare salarială pozitivă: „Odată cu aplicarea legii energiei, situația o sa fie mult mai bună și care o să se reflecte și în veniturile salariaților, în sensul ca acestea să fie mai mari decât până acum. Până când nu se stabilizează directoratul cu un președinte care să aibă un mandat foarte clar, sunt discuții sterile. De asta tot solicităm stabilizarea directoratului ca să știm cu cine vorbim. Ne vom opune fără discuție celor 2000 de concedieri aprobate de supraveghetori, fiindcă nu mai sunt justificate în contextul menționat mai devreme. Mai mult, cerem imperativ conducerii CEO majorarea salariilor și echilibrarea lor pozitivă”, a declarat președintele SME Oltenia și vicepreședinte FNSE „Univers”, Gabriel Căldărușe.

loading…loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Un comentariu

  1. Cei din consiliul de supraveghere sunt ingineri de doi bani ,nici bunici lor nu ar gândi ca ei să redreseze CEO:prin concedieri colective ,care au studiat economia munci produsul finit se vide ,să găsească piață de desfacere toți o apă și -un pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *