joi , 23 noiembrie 2017 - 11:15

Majorat cu lautari pentru fiul unui primar

mj2

Mare chef cu lăutari în familia primarului de la Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu: fiul său, Eduard, a împlinit 18 ani.
La petrecerea organizată într-o locație specială din Novaci, atmosfera a fost întreținută de solistul Emil Moldovan (Luke), acompaniat de renumiții instrumentiști frații Plotogea.
Turbăceanu jr., alintat de prieteni ”primarul”, după funcția deținută de tatăl său, este în ultimul an de liceu la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Tg-Jiu.
mj1

A.G.
loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

2 comentarii

  1. Băi dobitocilor ! Cu ce vroiaţi să facă cheful, cu corul bisericesc ,(doamne fereşte), ? La mulţi ani şi mult noroc în viaţă tinere !

  2. Si care este problema daca a tinut o aniversare cu lautari?. Daca este primar si detine o functie asta inseamna ca nu mai este om ,el nu are viata privata?? A sau voi voiati sa ne anuntati pe noi si nu stiati cum si a.ti gresit titlul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.