Mama românului ucis în atentatul de la Nisa: „Mi-l aduc în țară mort”

Mama românului mort în urma atentatului de la Nisa face un apel disperat pentru a-şi putea înmormânta copilul acasă, în România. Femeia vrea să-i aducă un ultim omagiu fiului ei pe teritoriul ţării noastre, dar nu are bani ca să asigure repatrierea, potrivit Antena 3 (http://www.antena3.ro/actualitate/mama-roman-mort-atentat-nisa-369030.html).

După ce a aflat vestea morţii fiului ei, femeia a ajuns la spital, pentru că starea ei de sănătate este şubredă. Premierul Dacian Cioloş anunţa miercuri că este în permanenţă în contact cu autorităţile din Franţa, iar Ministerul de Externe se va implica pentru aducerea trupului neînsufleţit în ţară.

Cristian Coman Nisa familia Coman Nisa

„Va trebui să ne pregătim pentru înmormântare, dar mai întâi trebuie să ne ocupăm de repatriere. Ne-au căutat cei de la consulat și vor trimite trupul lui Cristi în țară, dar nu știm când. Este nevoie. Sper ca nora și nepoțelul meu să fie bine. Nu am reușit să vorbesc cu ea, Adriana nu poate să vorbească. Este mama ei acolo. Ei mi-au spus că starea lor este stabilă. Ei țin legătura cu fata mea. Eu sunt bolnavă. Mi-am întrerupt tratamentul de la Cluj ca să vin acasă, să îl aștept pe Cristi! Cristi va fi înmormântat așa cum se cuvine, să îi aducem un ultim omagiu. Ei erau plecați în vacanță. Am sperat până în ultima clipă, am sperat că va fi și el în viață. ne-au omorât copilul. Mi-l aduc mort în țară, copilul meu frumos! Rugați-vă pentru copiii noștri! Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în găsirea fiului meu, a norei și a neopoțelului. Mulțumesc cuscrei mele că a avut tăria să le fie acolo, alături”, a spus, la Antena 3, Anișoara Coman, mama rovinăreanului mort la Nisa.

Aceasta spune că fiul său era un om deosebit, jovial și mereu prietenos: „A fost un copil foarte bun, care n-a făcut rău nimănui. Un am așa de bun! De ce trebuia să se ducă? (…) Mulțumesc tuturor, și lui Robert Filip care ne-a fost sprijin”, a mai spus, plângând, Anișoara Coman.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.