Managerul CEO, despre situația STOCURILOR de cărbune și a utilajelor

banda-carbune

Sorin Boza dă asigurări că cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România va putea salva, și iarna asta, sistemul energetic național.

Șeful Complexului Energetic Oltenia a venit cu câteva precizări după ce ministrul Energiei s-a arătat nemulțumit de faptul că stocurile de cărbune ale companiei miniere sunt cam mici, în această perioadă. Sorin Boza susține că, în prezent, stocurile de lignit sunt de peste 800 de mii de tone și că situația nu este una îngrijorătoare. Managerul CEO spune că totul este sub control. „Domnul ministru a spus corect că stocurile sunt cam mici în termocentrale. Chiar m-am întâlnit cu dumnealui, i-am explicat că asigurăm transportul din cariere. Stocul real în carierele noastre, plus termocentrale, este 800 de mii de tone, deci nu 300 de mii, nu 400 de mii. Acesta este stocul real. Dintotdeauna, domnul Ciurel nu a avut o părere bună despre mine. Eu l-am respectat și îl voi respecta întotdeauna ca om și că a fost manager al aceste companii. Nu am mințit și nu mințim. Nu știu de unde are informațiile legate de stocurile de cărbune. Și dumnealui, când era manager al acestui complex, când calcula stocul de cărbune, calcula stocul din cărbune format din două componente, și cel din cariere și cel din termocentrale, deci nu calculăm doar stocul din termocentrale. Noi suntem aici să facem CEO să reziste, să meargă înainte și va merge în continuare. Sunt mulți care încearcă să arunce cu noroi în această companie. Îmi doresc să se oprească astfel de acuzații și să tragem toți din Gorj pentru ca această companie să meargă înainte. Astfel de afirmații nu fac deloc bine Complexului Energetic Oltenia. Asigur pe toată lumea că indiferent cât de greu ne va fi, vom trage să mergem înainte cu acest complex și să dovedim că suntem o soluție energetică serioasă pe care această țară se poate baza. Nu e ușor, dar pentru asta suntem aici. Situația stocurilor și utilajelor nu este gravă, nu e ușor, dar este sub control”, a conchis Sorin Boza.

loading...
Loading...

Citește și

Șoferii, REVOLTAȚI pe atitudinea agentului Dinoiu de la „Rutieră”: Acest ȘARPE atacă în zona Sadu, cu ochelari de soare în loc de șapcă!

Zeci de persoane au reacționat pe facebook la postarea unui tânăr care a fost oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *