Managerul Spitalului Motru, urmărit penal pentru o mită de 1.500 de euro

Procurorii anticorupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 19.07.2016, a inculpatului ZAVATE TEODOR CODRIN, manager al Spitalului municipal Motru, județul Gorj, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Potrivit DNA, în toamna anului 2015, inculpatul Zavate Teodor Codrin, în calitate de manager al Spitalului municipal Motru, a primit de la o persoană (denunțător în cauză) suma de 1.500 euro pentru a o ajuta pe aceasta să ocupe un post de asistent medical în unitatea sanitară pe care o conducea.
Mai mult, inculpatul i-a creat denunțătoarei convingerea că, folosindu-se de calitatea sa de manager îi poate asigura acesteia ocuparea postului respectiv prin participarea formală la un concurs organizat în acest sens.
Întrucât, după organizarea concursului respectiv, denunțătoarea nu a ocupat postul promis, la data de 13 iulie 2016 inculpatul a restituit suma de bani primită anterior cu titlu de mită.

loading...

Citește și

SCENE ȘOCANTE, aseară! FOTO: TATĂ și FIU, acuzați că au UCIS un băiat de 17 ani

Doi bărbați, tatăl și fiu, sunt bănuiți că ar fi comis o crimă în Bocșa, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.