Manțog, despre GĂŞTILE din Gorj

mantog

Fostul lider al fostului Partid Democrat Liberal susține că, în acest moment, se dă o bătălie între găști în mai toate partidele politice pentru locurile eligibile de pe listele pentru Camera Deputaților și Senat.
Ionel Manțog a făcut o scurtă analiză a resursei umane pe care o au partidele politice în acest moment și cu care vor să vină în fața electoratului pe 11 decembrie la alegerile parlamentare. Fostul lider PDL spune că PNL, în structura actuală și cu candidații actuali, nu reprezintă o soluție pentru modernizarea Gorjului. Manțog nu vede nici la PSD oameni de valoare pe liste. “PNL, în structura actuală și cu candidații actuali, nu reprezintă o soluție pentru modernizarea Gorjului. Nu vreau să ne amăgim cu vreo iluzie din acest punct de vedere, nici PSD . Ce să modernizeze PSD-ul, dacă a avut puterea 20 de ani de zile și se vede ce au modernizat? Nu au nicio valoare listele. Va fi o bătaie pe liste, fiecare va încerca să-și impună o gașcă sau alta. Uitați-vă ce au făcut parlamentarii ultimii patru, ultimii opt ani, uitați-vă parlamentari care sunt la al doilea, al treilea, al patrulea mandate, cum circulă între partide. Ce speranțe mai aveți de la oamenii aceștia?, s-a întrebat fostul lider politic.
„Gorjul refuză MODERNITATEA”

Ionel Manțog a vorbit și despre procesul de dezvoltare al județului Gorj în ultimii ani. Fostul președinte al Partidului Democrat Liberal a ajuns la concluzia că Gorjul refuză modernitatea.”Din păcate, eu am spus-o despre județul Gorj că refuză modernitatea. Este de un provincialism și atât de retrograd în ceea ce privește modernizarea lui, și clasa politică și nu numai. În tot mecanismul asta suntem toți. Mentalitatea, faptul că suntem rupți de circulația asta, circulăm mult mai puțin decât în altă parte. Vă invit să vă duceți în București, să faceți un inventar al evenimentelor culturale și comparați cu Gorjul, comparați Sibiul cu Gorjul. Suntem retrograți, în primul rând pentru că avem o evoluție istorică pe care o ducem în cârcă și în al doilea rând, după părerea mea, lucrul cel mai important este că suntem cumva în afara rutelor comerciale care după ele atrag și rute de idei și așa mai departe”, a precizat Ionel Manțog.
loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

4 comentarii

  1. Dle Ionică, Mai traiesti? Cum te poti arata doar acum cand vrei loc pe liste? Sa vii la comitetul executiv, te votezi tu si 2-3 cumparati!!!!

  2. mantoc , eba a fost o valoare si trebuia scoasa europarlamentar? dar valizele cu bani uitate prin terase? contractele pt videanu?izvoranu? oamenii omorati de de tine pe sosele?sau ti-ai pierdut memoria la rece? te laudai ca te- a schimbat puscaria, ca esti alt om.. ti ai revenit rapid

  3. Uite cine vorbeste despre ,,modernitate ,, in Gorj . Ptiu drace,,,,,

  4. TE mananca in fund. Rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.