Marciuc Jr., sub control judiciar

Robert Marciuc împreună cu alt tânăr sunt acuzați că au bătut o familie în fața unui magazin din Motru. Cei doi au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

7 comentarii

 1. Un gunoi la fel ca tac su!Cum sa i dai control judiciar cand gunoiul a dat intr o femeie

 2. Control judiciar??? Bai judecator de doi bani de la judecatoria Motru, vei avea pe constiinta urmatoarea victima a acestui derbedeu! Si poate urmatoarea victima va fi ucisa, calcata pe cap sau injunghiata de acest gunoi. Are atatea antecedente!! Cum mama dracului sa-i dai ma control judiciar?!?! Nu va dura mult si va ajunge iarasi in fata ta bai judecatorule.

 3. Martor ocular

  Normal… D l Marciuc este nevinovat…acea bestie de femeie care isi plmba copilul si catelul, a indraznit sa si apere odrasla in fața unui atac violent dar nevinovat al baiatulului lui taticu ??? Ce dracu ?? A lovit o nițel acolo… doar nu a murit… Si ce dacă a mai injurat o puțin acolo ??? Doar vre o 10-15 minute… Hai că nu o fi foc. Sunt curios…daca aş da o bătăiță copilului lui domn judecãtor ?? Si o fi si el acolo? Cred ca se va uita amuzat… felicitări Just.ro…

 4. Era de asteptat ca va scapa din nou basma curata. Acum probabil stau baietii la o bere si se amuza ” bai ce i-am facut pe fraieri! Ti-am zis ca nu are nimeni ce sa ne faca, doar se ocupa taticul de tot” Scursurile societatii fac legea in Romania! JUDECATORIA MOTRU HUOOOOOOOOOO! Iti este foame si ajungi sa furi o paine? Ai pus-o! In parnaie cu tine! Treci pe langa unul a carui fata nu iti place si il calci pe cap, spre amuzamnetul tau si al prietenilor tai retarzi? Foarte tare frate! Te judeca niste baieti prieteni cu taticul si totul se rezolva! Ai liber sa-l calci pe cap pe urmatorul ce iti iese in fata. Dar fa-o mai violent, mai baiatule. Sa curga sange,mult sange, sa simti distractia.Nu-i asa mai MARCIUC , gunoiule! Judecatorule de la Motru, foarte curand nu vei mai face legea in functie de interesele tale si ale cunostiintelor tale

 5. Poate aflam numele judecatorului care , bineinteles , a judecat cererea de mandat cu simtul raspunderii , in spiritul si litera Legii .Legea junglei . Bine ca in locul acelei familii batute ca-n Vestul salbatic nu se afla familia judecatorului respectiv . Cinstit bineinteles . Adica cinstit , nu ….cinstit cu $.

 6. Martor ocular

  Eu as vrea sa stiu si ce avocat a avut…cine stie..?? O iesi la plimbare cu sotia , fiica…

 7. Din filmările respective se vede clar ca nu este asa . La început a fost o imbranceala. Dupa care au mai venit încă doi, si i-au bătut pe cei doi zdravăn . Iar ca sa nu existe comentarii judecătorul a fost Neutru, nu din Gorj .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.