MARE ATENȚIE când mergi la PIAȚĂ!

PRODUS CHIMIC FOARTE PERICULOS DESCOPERIT IN LEGUMELE VANDUTE IN ROMANIA! PROVOACA CANCER!

Produsul chimic descoperit in legume nici macar nu a fost testat corespunzator, scrie cancan.ro.

Principalele legume consumate de romani sunt tratate cu cel mai nou pesticid, Initium, care provoaca cancer la colon! Initium este o substanta noua, foarte toxica, pentru tratarea culturilor de cartofi, rosii, castraveti, ceapa, cat si pentru plantatiile de vita de vie.

Acesta, potrivit unor teste, sporeste cu pana la 65% riscul de cancer de colon. Consortiul german de produse chimice, care il produce, a dezvaluit ca Romania este prima tara din intreaga lume care a autorizat produsul. Compania sustine ca „produsul fungicid va ajuta viticultorii sa treaca mai repede la o productie de inalta calitate“.

Cert este insa ca aceasta substanta nu a fost testata de laboratoarele romanesti, ci doar de catre producator, care, bineinteles, da asigurari ca produsul este inofensiv pentru oameni. Interesul comercial al companiei pune insa sub semnul intrebarii acuratetea testelor!

http://stireazilei.com/mare-atentie-produs-chimic-foarte-periculos-descoperit-in-legumele-vandute-in-romania-provoaca-cancer/

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.