Masajul: secretul unei vieţi sexuale sănătoase

Tot timpul am discutat despre masajul ca preludiu al actului sexual. Însă, în acest articol veţi afla cât de important este masajul pentru sănătatea sexuală.

Cu toţii am auzit de circulaţia sângelui. Mai puţin cunoscută este circulaţia lichidului limfatic care luptă împotriva bolilor, elimină toxinele şi grăsimea. Sistemul limfatic nu are nicio pompă; se bazează în întregime pe activitatea muşchilor. Cu alte cuvinte, dacă nu faci prea multă gimnastică, sistemul limfatic se poate bloca. În această situaţie vă poate ajuta masajul terapeutic.

Pe de altă parte, când vine vorba de sex, zona inghinală rămâne cea mai importantă. Există mai multe noduri limfatice situate în adâncimea dintre coapsă şi abdomen. La o persoană sănătoasă, se pot simţi unul sau mai multe, ca nişte boabe mici chiar sub piele. Dacă sunt mărite sau dureroase, acesta înseamnă un semn de blocaj. Masează uşor de la organele genitale înspre şold. Apoi, de la mijlocul adâncimii masează diagonal spre buric şi apoi în sus până la osul pieptului.

Dacă nu faci sex, există un mod excelent de a încheia masajul care determină creşterea tensiunii în tot corpul, apoi eliberarea bruscă. La un anumit moment, cel care face masajul, încetează orice atingere, iar celălalt respiră adânc de câteva ori, apoi îşi ţine respiraţia şi încordează toţi muşchii timp de zece secunde. Îţi este de folos dacă ridici picioarele, braţele şi fundul pentru a avea tensiune maximă. Apoi, partenerul se relaxează complet şi respiră normal. Efectul sporeşte dacă el/ea poartă o mască pe ochi şi dacă se aude muzică în surdină.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *