sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:41

Mascații caută PISTOLARUL din Obreja

mascati-obreja3

Mai multe echipaje ale IPJ Gorj au blocat, sâmbătă, toate intrările și ieșirile din cartierul Obreja din Tg Jiu. Mascații au controlat toate autoturismele care circulau în zonă, acțiunea având ca scop identificarea persoanei care a folosit un pistol în scandalul care a avut loc săptămâna trecută în cartierul de romi.

mascati-obreja2

Marți, 18 octombrie, în Obreja, mai mulți interlopi au fost invitați la cheful organizat de o persoană cu ocazia eliberării din pușcărie. Între clanurile de interlopi a izbucnit un conflict care s-a lăsat cu împușcături. Potrivit unor informații, în scandal au fost implicaţi Cristinel Gruia şi Ion Ştefănescu, zis Calu, unul dintre fraţii arestaţi la începutul anilor 2000, după ce l-au omorât, într-o discotecă din Târgu Jiu, pe jandarmul Răzvan Marchişi. Se pare că, inițial, a avut loc o altercație între cei doi și cei din clanul Sandocan, care a luat amploare rapid și au folosit pistoale şi topoare. Doi dintre aceștia au ajuns, în acea seară la Unitatea de Primiri Urgențe, unul dintre bărbaţi fiind împuşcat cu gloanţe letale în zona inghinală, iar altul, tăiat cu o secure, și au fost păziți, ore în șir, de către mascați.

mascati-obreja1

A.G.

loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.