FOTO | Maşină în flăcări, la Rânca!

A treia etapă a Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca a avut loc în weekend-ul trecut pe Transalpina. Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca s-a desfăşurat în zilele de 13 şi 14 iunie pe Transalpina, între Novaci şi Rânca.

Traseul a avut o lungime de cinci kilometri. La competiţie şi-au anunţat participarea 52 de piloţi cu experienţă, printre care şi campionul Bulgariei. O mașină a luat foc în timpul raliului de la Rânca. Din fericire, pilotul a fost scos la timp și nu a suferit leziuni, iar flăcările au fost lichidate imediat. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente nici duminică, când doi piloți au ieșit cu mașina din decor, unul fiind nevoit să renunțe la cursă. „Etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă – Dunlop 2015 va reuni, astfel, și anul acesta, la Rânca, zeci de piloţi de raliu din ţară şi străinătate, dar şi mii de turişti, iubitori ai sportului extrem. Evenimentul este considerat şi o oportunitate pentru promovarea zonei montane Rânca, în special a şoselei Transalpina. Între cei care şi-au anunţat prezenţa la Rânca se află şi campionul Bulgariei la acest tip ce competiţie”, a spus președintele clubului Sportiv Autocorex Târgu Jiu, Constantin Ciufrilă.

 

Oțil NU s-a accidentat la Rânca!
dani-otilDin păcate, presa centrală a preluat greșit informația potrivit căreia vedeta TV Dani Oțil s-a accidentat la Raliul de la Rânca. Potrivit participanților la competiție, Oțil nu a fost prezent la Rânca în cele două zile ale competiției. Dani Oțil a participat la prima etapă a campionatului, care a avut loc cu mai multe săptămâni în urmă, la Râșnov. De aici confuzia. „Am vrut să mă bat cu cei de la grupele superioare și din acest motiv am cam exagerat, mașina mi-a dat o palmă. Am făcut o răsucire. Nu am stricat-o prea rău, recunosc, dar putea fi mult mai rău, aveam 150 de km la oră”, a afirmat vedeta Antenei 1 după accident.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Șarpe de peste un metru, găsit sub capota unei mașini

Un șofer din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a descoperit, joi, la motorul mașinii sale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.