Mașina prefectului de Gorj, pe plajă! Purtătoarea de cuvânt: „A greşit drumul!”

masina-prefect-palja

Un consilier din cadrul Prefecturii Gorj, care a fost șoferul prefectului de Gorj, Gheorghe Paraschivu, în acest sfârșit de săptămână, cu ocazia unei deplasări în județul Constanța, a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei, după ce a intrat cu autoturismul MAI pe o plajă din stațiunea Olimp.
O fotografie a autoturismului care intrase direct pe plajă a fost postată de un internaut pe rețeaua de socializare. Cetățeanul, nemulțumit de gestul șoferului MAI, l-a fotografiat și a postat imaginea on-line. „Ne mirăm că nu se respectă legea în România, că se intră cu autoturisme pe plajă. Păi, sunt curios din ce structură a MAI face parte auto din imagine, parcat pe plajă la Olimp, că sunt sigur că nu am văzut în dotarea agenţilor de poliţie aşa ceva. Or fi în misiune, or fi la plajă, cine ştie. Fondurile MAI sunt folosite în cu totul alte scopuri decât pentru un climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică”, a comentat pe facebook cel care a postat fotografia.

Au greșit adresa

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după apariția în presă a unor fotografii în care apare o mașină a Ministerului de Interne parcată pe plajă. Potrivit polițiștilor, autoturismul de teren aparține Prefecturii Gorj și este folosit de prefectul Gheorghe Paraschivu. Reprezentanții instituției susțin, însă, că șoferul a fost indus în eroare de GPS-ul autoturismului și așa a ajuns pe plajă. Prefectul Paraschivu se afla și el în mașină urmând să participe la o întâlnire a prefecților care, însă, era organizată în stațiunea Neptun. „Cel aflat la volan a greşit drumul! Se îndreptau către întâlnirea cu prefecţii din toată ţara şi a greşit drumul. Nu a stat cinci minute, ci a întors imediat maşina“, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj. Consilierul care se afla la volan a fost amendat de poliţie cu suma de 10.000 de lei.


loading...
Loading...

Citește și

TERIFIANT! FOTO: Tânăr din Târgu-Jiu, găsit spânzurat! SCENE ŞOCANTE: CINE a anunţat familia! Ce avea scris Mihai la SITUAŢIA AMOROASĂ, pe Facebook

„Păcat că ai ales să ne lași atât de devreme!” Gest șocant al unui tânăr …

2 comentarii

  1. ce romantic

  2. de ce nu se da numele soferului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.