sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 22:20

Maşini DISTRUSE, în miezul zilei, în centrul Târgu Jiului! Vezi ce s-a întâmplat!

masina-tencuiala

Tencuiala de la un bloc din municipiul Târgu-Jiu, situat pe strada Popa Șapcă, a căzut peste mai multe autoturisme parcate în apropiere. Oamenii s-au trezit cu mașinile avariate de bucățile de tencuială care s-au desprins de pe imobil.

tencuiala-masina

Bucăți din tencuiala unui bloc situat pe strada Popa Șapcă din Târgu-Jiu au avariat destul de rău mai multe mașini care erau parcate în zonă. Unul dintre cele mai avariate autoturisme a fost al unui bărbat din Dâmbovița, care se afla în vizită la socrii săi din Târgu-Jiu. Din fericire, nicio persoană nu se afla în parcare când a căzut tencuiala și nimeni nu a fost rănit. La fața locului au venit pompierii și au dat jos tencuiala care mai era pe boc pentru a fi evitate alte evenimente neplăcute. Nu este prima dată când tencuiala blocurilor din zona centrală pică și produce pagube materiale.

tencuiala-bloc-44

tencuiala-Bloc-2




loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.