vineri , 18 august 2017 - 21:25

Maşini DISTRUSE, în miezul zilei, în centrul Târgu Jiului! Vezi ce s-a întâmplat!

masina-tencuiala

Tencuiala de la un bloc din municipiul Târgu-Jiu, situat pe strada Popa Șapcă, a căzut peste mai multe autoturisme parcate în apropiere. Oamenii s-au trezit cu mașinile avariate de bucățile de tencuială care s-au desprins de pe imobil.

tencuiala-masina

Bucăți din tencuiala unui bloc situat pe strada Popa Șapcă din Târgu-Jiu au avariat destul de rău mai multe mașini care erau parcate în zonă. Unul dintre cele mai avariate autoturisme a fost al unui bărbat din Dâmbovița, care se afla în vizită la socrii săi din Târgu-Jiu. Din fericire, nicio persoană nu se afla în parcare când a căzut tencuiala și nimeni nu a fost rănit. La fața locului au venit pompierii și au dat jos tencuiala care mai era pe boc pentru a fi evitate alte evenimente neplăcute. Nu este prima dată când tencuiala blocurilor din zona centrală pică și produce pagube materiale.

tencuiala-bloc-44

tencuiala-Bloc-2
loading...

Citește și

O NOUĂ minivacanță! Nu mai este mult!

Minivacanţa de Sfânta Maria a trecut, însă angajații vor mai avea anul acesta patru zile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.