MĂSURI CAPITALE pentru Vâlceanu și Barbu! Cine va fi NOUL PREŞEDINTE PNL

barbu-pnl

Senatorul Dian Popescu anunță, din nou, că liderii Partidului Național Liberal îi vor schimba pe copreședinții Dan Vâlceanu și Tudor Barbu din fruntea PNL Gorj.

Fostul șef al liberalilor gorjeni este de părere că PNL Gorj a obținut un scor dezastruos la Gorj în urma scrutinului din 5 iunie, drept urmare Vasile Blaga și Alina Gorghiu vor lua măsuri capitale cu Dan Vâlceanu și Tudor Barbu. Dian Popescu se așteaptă ca cei doi copreședinți să fie demiși. „Ei au pierdut trei orașe mari și au luat Municipiul Motru, pentru că s-au bătut cei de la PSD între ei. Ăsta este rezultatul. Din punctul meu de vedere, trebuie să-și dea repede demisia. Ei au pierdut orașe multe, au pierdut primari în funcție foarte mulți. Asta e proasta organizare. În partea cealaltă nu au câștigat ei, a pierdut PSD-ul, dacă mă întrebați pe mine. Nu au demisiile, la ora aceasta, la București? Dacă nu le au, cred că vor fi demiși imediat pentru proastele rezultate pe care le-au obținut. Luați scorul politic la Consiliul Județean. Au cel mai prost scor din sudul României și Oltenia”, a declarat Dian Popescu.

Dian: Militaru va fi noul președinte al PNL

Dian Popescu este de părere că fostul deputat Severus Militaru va fi noul președinte al PNL Gorj. În cărți ar fi și Victor Banța, însă fostul prefect ar avea șanse mai mici să preia șefia organizației din cauza rezultatelor obținute pe colegiul de care a răspuns la locale. „Părerea mea este că Severus Militaru va prelua partidul și e și normal. Măscăricii vor pleca, poate chiar din politică, pentru că Tudor Barbu nu va avea loc nici la București și nici în altă parte, o să vedeți acest lucru, pentru că el nu este sprijinit și sunt foarte puțini oameni care stau de vorbă cu el, inclusiv din Senat, fug de el ca dracu de tămâie. Părerea mea e că Puiu Diaconescu, Severus Militaru vor prelua partidul, Crăciunescu va trebui să plece acasă, că a fost umilit în bătălia de la Târgu-Jiu și atunci într-adevăr partidul se poate reforma. De la PNL nu mai există cineva care să preia partidul. S-a auzit că Victor Banța, dar el a obținut rezultate proaste pe colegiul lui și s-ar putea să iasă din schemă, dacă nu cumva va reuși să găsească sprijin la Ilie Bolojan. Aici se joacă, în acest moment”, a precizat senatorul ALDE.

Militaru: NU se pune problema de așa ceva

Severus Militaru cataloghează informațiile referitoare la schimbarea copreședinților Dan Vâlceanu și Tudor Barbu ca fiind răutăți, lucruri aruncate în spațiul public ca să destabilizeze partidul după locale. „Nu cred că se pune problema de așa ceva. Avem conducere, la ora actuală. Rezultatul la nivel de județ, din câte se pare, nu este chiar atât de rău cum vor să spună unii, s-a muncit foarte mult, s-au câștigat primării mai multe decât erau înainte. Este adevărat, nu este rezultatul pe care ni l-am dorit toți, dar s-a făcut o echipă care a depus eforturi considerabile. Dacă gorjenii au vrut altceva, de aici încolo, noi trebuie să ne pregătim pentru ceea ce înseamnă alegerile parlamentare, deci nu cred că se pune problema de așa ceva. Domnul Dian Popescu a spus atâtea lucruri interesante în campania asta, dar, din păcate, cam nimic nu s-a întâmplat. Vă dau un exemplu. A spus că dânsul se luptă pentru locul doi în Gorj. Uitați-vă la rezultate. Astea sunt răutăți, sunt lucruri pe care dumnealor le aruncă în spațiul public ca sa destabilizeze partidul”, a spus președintele PNL Motru.

„Vâlceanu și Barbu vor rămâne la conducerea PNL Gorj”

Primarul liberal de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, nu crede că sunt motive pentru demiterea conducerii PNL Gorj în urma rezultatelor alegerilor locale din 5 iunie. „Ca orice formațiune politică, având în vedere că fac parte din PNL, ne doream mult mai mult. Rezultatele sunt totuși mulțumitoare, ținând cont de configurația județului Gorj de 20 de ani, faptul că majoritatea gorjenilor de cel puțin 20 de ani au votat doar stânga, încet, încet am simțit că electoratul s-a schimbat și balanța nu mai este aceeași. Zic eu, rezultatele nu sunt destul de mulțumitoare. Am câștigat 21 de primării. Eu cred că Dan Vîlceanu și Tudor Barbu vor rămâne la conducerea partidului, și-au făcut datoria pe deplin, au făcut tot posibilul ca PNL, organizația județeană să aibă rezultate istorice. E greu într-un județ condus de PSD de peste 20 de ani să schimbi dintr-o dată ceva. Noi am făcut tot posibilul să punem o amprentă liberală acolo unde s-a putut”, a conchis Liviu Cotojman.

loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

2 comentarii

  1. AFARA CU ACESTI MAIDANEZI!!!!!!!!!!!

  2. motrean get beget

    Din tot ce spui mata, domnule senator, contest ce spui despre alegerile din Motru. La diferenta aceea de voturi, nu poti spune ca „la Motru nu au castigat ei, a pierdut PSD”. Dumneata ai citit materialele de campanie semnate de Gigel Jianu, total diferite de cele dictate de centru? Jianu a spus Vreau sa fiu primar, nu politician! daca ma intrebi pe mine, motrean get beget, afla ca Jianu a fost votat pentru ceea ce este si ptr ceea ce a spus, din gura sau scris. Daca omul asta se tine macar de jumatate din ce am vazut eu in materialele de campanie, vom avea cel mai bun primar de 25 de ani incoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *