Medic ginecolog, ridicat de mascați!

Flagrant în cabinetul unui medic ginecolog de la Maternitatea Odobescu din Timișoara. Acesta a fost ridicat de ofițerii anticorupție și dusă la Parchet, după ce o pacientă l-a acuzat că ar fi cerut bani ca șpagă.

Potrivit pressalert, o timișoreancă s-a prezentat la cabinet, cu o sarcină în stadiu avansat, știind că avea de plătit o taxă de 250 de lei, așa cum era afișat pe ușă. Doctorița i-a cerut încă 450 de lei, șpăgi pentru asistente și anestezist, ba chiar i-a spus femeii că altfel nu-i face avortul, pentru că e prea riscant.

Revoltați, pacienta și soțul ei au sunat la Direcția Generală Anticorupție și, cu ajutorul polițiștii și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, au pus la cale un flagrant.

Femeia s-a întors la maternitate cu toți banii ceruți de medic, iar în timpul consultului, în cabinet au intrat oamenii legii, care au condus-o pe doctoriță la audieri. La finalul discuțiilor, doctorița a fost lăsată să plece acasă și va fi cercetată, în libertate, pentru luare de mită.

sursa>realitatea.net

loading...
Loading...

Citește și

Accident la Lupoaia!

La data de 21 februarie a.c., Secţia 3 Poliţie Rurală Motru a fost sesizată prin …

3 comentarii

  1. Mă bucur că l-au ridicat.
    Au salarii de peste 7500 de lei și ei tot nu se satură.
    Pe la Tg Jiu când apar rezultate?
    La chirurgie, ortopedie, ginecologie..aia sunt campioni la luat șpagă.

  2. Sa l vezi pe Vintilescu de la orto .

    • E mic copil fata de varasa Violeta vintileasca cu nasu mare din oftalmologie . daca nu pui 50 de lei in fisa teai lins pe bot de fisa medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *