MEGA-SCANDAL SEXUAL! Ea este cea mai ”perversă” candidată PNL! ATENŢIE: FOTO INTERZIS MINORILOR!

Când o Cătălina oarecare are o fixaţie pentru Ciocan, nu este ştire. Dar când Cătălina Ciocan este pe listele PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor, atunci se cuvine să ne aplecăm stiloul asupra ciocanului, scriu ziariştii de la Cancan.ro.

Fixaţia orală, studiu de caz pe PNL-ista Ciocan

Celebrul psihanalist un pic cam obsedat pentru gustul nostru, Sigmund Freud, a inventat termenul ”fixaţie orală”.Conform teoriei, gura copilului este, pe perioada cât este alăptat, prima zonă erogenă dintre cele cinci pe care le va dezvolta, în decursul vieţii. Unii oameni nu depăşesc, însă, această fixaţie orală, aşa că au nevoie de terapie. Sau de celebritate. Cântăreaţa Shakira şi-a botezat ultimul turneu ”Oral Fixation”, iar coperta de promovare o înfăţişa sugându-şi senzual un deget.

În cazul brăilencei care ocupă poziţia a patra pe listele PNL din judeţ pentru Camera Deputaţilor, această fixaţie orală a ajuns un pic prea departe: doamna Ciocan s-a pozat în timp ce linge afectuos un penis în miniatură şi chiar în timp ce purta o mască în formă de penis (alt penis, sunt penisuri diferite, ca să fie clar, nici nu ştim de unde se pot cumpăra atâtea machete de penişi în Brăila!) pe post de nas.

colaj-1

Fotografia a fost făcută la o petrecere de Halloween la care doamna Ciocan s-a făcut (ne scuzaţi, dar aşa e expresia) p**ă, şi la propriu, iată, nu doar la figurat. În sensul că, spun cei prezenţi, a consumat cam mult.

De altfel, pasiunea pentru ipostaze scandaloase a doamnei candidat PNL reiese şi din alte poze de pe contul dumisale de Facebook: într-una se pregăteşte să-şi unească limba cu cea a unei prietene la fel de dispuse, iar în alta îşi ţine un pistol îndreptat spre tâmplă. Semn că unde merge ciocanul merge şi pistolul.

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/mega-scandal-sexual-inaintea-alegerilor-parlamentare-ea-este-cea-mai-perversa-candidata-pnl-cancan-ro-a-aflat-cum-a-patruns-doamna-ciocan-pe-listele-partidului-alinei-gorghiu-16029299

loading...
Loading...

Citește și

Vremea se schimbă RADICAL!

Marti (24 aprilie)  Vremea va fi deosebit de caldã, dar va deveni, în general instabilã, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *