Mesaj DUR pe Facebook despre CE Oltenia!

Ponta

Fostul premier Victor Ponta atacă din nou Guvernul tehnocrat. Ponta acuză actualul Executiv de distrugerea sistemului energetic românesc, prin măsurile pe care le-a luat la Complexul Energetic Oltenia. 

„La începutul lui 2012 Complexul Energetic Oltenia era practic în faliment / prima solicitare a partenerilor internaţionali către noul Guvern a fost restructurarea, concedieri colective şi reducerea drastică a producţiei ( ceea ce avantaja evident pe termen lung importurile de energie). Am refuzat aceasta strategie de capitulare / am numit manageri români cu experienţa în domeniu care au păstrat locurile de muncă, au mărit producţia şi au adus societatea pe profit.
În 2015 managerii români s-au trezit cu dosare penale fabricate şi au fost schimbaţi imediat ce au venit „tehnocraţii” ( noul Ministru al Energiei a spus că a primit „ordin” să faca asta- între timp judecătorii au decis definitiv că schimbarea a fost ilegală)!
În 2016 CEO a trecut pe pierdere, se anunţa mii de oameni disponibilizaţi, nu mai sunt bani de salarii şi am ajuns să importăm energie din Cehia şi Ungaria!
Iar acum în conducere este numit un cetăţean german care până să ajungă la Gorj a lucrat în Rusia, Coreea de Nord, China??!!!
Ce credeţi că făcea Propaganda Securistă dacă îl numeam eu pe acest domn ( nu îl cunosc, poate fi bun sau rau, nu asta e subiectul aici)??!? Credeţi că se anuntau PE Facebook să vină protestarii în Piaţă că vreau să vând ţara către Rusia, Coreea de Nord, China ?!? Se sesizau procurorii să îi facă repede un dosar penal?!? Pregătea PNL Gorj o grevă a minerilor contra Guvernului?!?
Din păcate distrugerea sistemului energetic românesc este una din „sarcinile” Guvernului de tehnocraţi! Au fost blocate toate investiţiile în modernizare sau producţie / au fost schimbate conducerile cu oameni numiţi de „Sistem”/ am început să importăm energie! Când vor pleca în Decembrie tehnocraţii vor primi un „bonus” de la şefii lor care i-au numit aici – iar românii vor rămâne să plătească preţul!, a scris acesta, pe Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

3 comentarii

  1. Doar 70% din CEO erau in faliment la inceputul lui 2012. Adica SNLO si Craiova. Rovinari si Turceni rezistau bine. Apoi au aparut regenerabilele si decarbonizarea. Ponta l-a lasat pe Ciurel totusi cam singur, ar fi putut sa-i rada pe hotii de la ANRE, sa modifice legea energiei, sa faca multe…Inclusiv in zona politica, in afara de Calinoiu, ceilalti pesedisti au fost aproape toti impotriva lui Ciurel.

  2. Si ciurdel cu costreie au produs o pierdere de 300 milioane de euro.

  3. MPrezicmafiaatorul

    Ciordel, Calinoiu ,Ponta, Sova ,au jefuit CO !si au adus unitățile miniere sienergetice pe marginea prăpastiei financiare !Ce afacut Ponta pentru Gorj ca deputat ,ca prim ministru ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *