Mesajul HALUCINANT al lui Călinoiu: „Un mic PUPIC pentru…”

calinoiu

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a stârnit uimirea vizitatorilor de pe contul său personal de facebook. Acesta a postat un mesaj nefiresc statutului său, mai ales că până acum toate postările din mediul virtual pe care le-a făcut au fost unele serioase și care aveau legătură cu activitatea sa politică. 

Călinoiu a postat o imagine cu buzele unei femei însoțite de mesajul „Un mic pupic pentru dragii mei dușmani care nu mai pot de grija mea!”. Fotografia a fost postată ieri, iar la câteva ore de la publicarea ei a înregistrat sute de aprecieri din partea internauților. „Asta este începutul …! După ceva timp se arata şi „prieteni „adevăraţi ! Eşti trecut prin toate, aşa că …nu trebuie să te mai mire ceva! Sănătate, că e mai bună ca toate, asta îţi doreşte o veche cunoştintă!”, este unul dintre mesajele primite de către fostul președinte.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Gravidele ar putea primi îmbrăcăminte și produse de îngrijire pentru nou-născuți! Vezi ce trebuie să facă!

vid Gravidele ar putea primi îmbrăcăminte și produse de îngrijire, pentru nou-născuți, dacă merg la …

Un comentariu

  1. Halucinant(dex)-care provoaca halucinatii, grandios,fascinant! Ma gandesc bine, sunt eu retrograd, sun un prieten si-i cer parerea! Mesaj de gaga, simptome de oligofrenie infantila! Acum linistit cumva, zic si eu, nu v-a zis nimeni dragi copii sa o lasati mai moale cu bautura vara? Si sa nu mai puneti in titlturi la gazeta cuvinte care vi s-au parut voua ” cool” in Libertatea? Si nu in ultimul rand, stiti de dreptul vostru la 2 litri gratuiti de apa pe timp canicular! Ca de aici va iau halucinatiile si-l vedeti pe nea Ion , omul de pe Luna! Curat halucinant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *