Mesajul HALUCINANT al lui Călinoiu: „Un mic PUPIC pentru…”

calinoiu

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a stârnit uimirea vizitatorilor de pe contul său personal de facebook. Acesta a postat un mesaj nefiresc statutului său, mai ales că până acum toate postările din mediul virtual pe care le-a făcut au fost unele serioase și care aveau legătură cu activitatea sa politică. 

Călinoiu a postat o imagine cu buzele unei femei însoțite de mesajul „Un mic pupic pentru dragii mei dușmani care nu mai pot de grija mea!”. Fotografia a fost postată ieri, iar la câteva ore de la publicarea ei a înregistrat sute de aprecieri din partea internauților. „Asta este începutul …! După ceva timp se arata şi „prieteni „adevăraţi ! Eşti trecut prin toate, aşa că …nu trebuie să te mai mire ceva! Sănătate, că e mai bună ca toate, asta îţi doreşte o veche cunoştintă!”, este unul dintre mesajele primite de către fostul președinte.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, …

Un comentariu

  1. Halucinant(dex)-care provoaca halucinatii, grandios,fascinant! Ma gandesc bine, sunt eu retrograd, sun un prieten si-i cer parerea! Mesaj de gaga, simptome de oligofrenie infantila! Acum linistit cumva, zic si eu, nu v-a zis nimeni dragi copii sa o lasati mai moale cu bautura vara? Si sa nu mai puneti in titlturi la gazeta cuvinte care vi s-au parut voua ” cool” in Libertatea? Si nu in ultimul rand, stiti de dreptul vostru la 2 litri gratuiti de apa pe timp canicular! Ca de aici va iau halucinatiile si-l vedeti pe nea Ion , omul de pe Luna! Curat halucinant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.